Media

Media: Στη Nova ο αγώνας της Σάκκαρη, ρεκόρ τηλεθέασης με 99,8% το Αγγλία- Ισλανδία

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media.

Το Novasports 3 θα καλύψει ζωντανά την προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Βένους Γουίλιαμς για τον 2ο γύρο του Wimbledon. Η 20χρονη τενίστρια παίζει περίπου στις 19.30 στο Court 3 και φιλοδοξεί να πετύχει την τρίτη νίκη της σε τουρνουά Grand Slam κόντρα μάλιστα στη σπουδαία Αμερικανίδα Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ρεκόρ τηλεθέασης με 99,8% για την αναμέτρηση Αγγλία- Ισλανδία
Μόνο μπάλα έβλεπαν οι Ισλανδοί το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε, αφού το ματς της Εθνικής τους ομάδα κόντρα στην Αγγλία, που συνοδεύτηκε από πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2016, άγγιξε το ποσοστό ρεκόρ 99,8%!

Mega ώρα μηδέν
Σε οριακό σημείο βρίσκεται πλέον το Mega μετά και την άρνηση των τραπεζών αλλά και των μετόχων για την καταβολή χρημάτων, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί έκτακτο ΔΣ. Στο μεταξύ η ΕΣΗΕΑ κήρυξε για σήμερα νέα 4ωρη στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους από τις 18.00 έως τις 22.00 το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς και από τις 06.00 έως τις 10.00 το πρωινό της Πέμπτης.

Ο Νίκος Βούτσης στον ΣΚΑΪ
Τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, θα έχει καλεσμένο η Εύα Αντωνοπούλου στην εκπομπή «42 Λεπτά» που θα προβληθεί στις 00.10 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ορίζοντας: «Ο Δρόμος για το Όνειρο»
Ο ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης, η ξιφομάχος Βασιλική Βουγιούκα, η κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη και οι κωπηλάτριες Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη, λίγο πριν ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας, μιλούν για όλα στον Σωτήρη Δανέζη και την εκπομπή «Ορίζοντας». Απόψε τα μεσάνυχτα στο Mega.

Αυλαία για το «World Party» και το «Βράδυ»
Το Μαρόκο είναι ο τελευταίος προορισμός των Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργου Μαυρίδη και του «World Party» (21:50,Alpha). Όπως όλα δείχνουν, η επιτυχημένη εκπομπή δεν θα συνεχίσει και το χρόνου, αφού ο Γιώργος Μαυρίδης έχει τονίσει επανειλημμένα ότι δεν θέλει να συνεχίσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Αμέσως μετά την προβολή του «World Party», ακολουθεί και το τελευταίο «Βράδυ» της σεζόν. Καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου είναι οι Ηλίας Βρεττός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πέτρος Νάζος και η Μαίρη Συναντσάκη.

«Η κατάσταση των πραγμάτων» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Το πολιτικό θρίλερ «Η κατάσταση των πραγμάτων» θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star σε A’ τηλεοπτική μετάδοση. Πρωταγωνιστούν Ράσελ Κρόου, Μπεν Άφλεκ, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Βαϊόλα Ντέιβις, Ρόμπιν Ράιτ, Έλεν Μίρεν κ.α.

Νέα κολομβιανή σαπουνόπερα στον ΑΝΤ1
Από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 08:45, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή την κολομβιανή σαπουνόπερα «Primera dama» (Η πρώτη κυρία), η οποία είναι ριμέικ της ομώνυμης Χιλιανής.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x