Media

Media: Στη Nova το φιλικό του Ολυμπιακού, στον OTE TV της Εθνικής

Tο Novasports1HD θα καλύψει το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», απόψε στις 20:00.Θα υπάρχει, βέβαια, ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Από τον OTETV το φιλικό Ολλανδία-Ελλάδα

Με ένα δυνατό φιλικό κλείνει ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας λίγες μέρες πριν από την πρώτη σέντρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, τα οποία θα καλυφθούν από τα κανάλια του ΟΤΕ TV. Αύριο στις 21.45 στο Philips Stadion του Αϊντχοβεν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το αντίστοιχο της Ολλανδίας σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE Sport 1HD.

Ο Ντέμης Νικoλαϊδης στο δυναμικό του ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανήκει πλέον στην ομάδα του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα! Μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αντισυμβατικές και ροκ προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης, ανοίγει μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής του.

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.Ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 με την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο»!

Νέα στάση εργασίας στο Mega
Τραγική είναι πλέον η κατάσταση για τους εργαζόμενους στο Mega καθώς είναι 4 μήνες απλήρωτοι και απειροελάχιστοι είναι αυτοί που προσέρχονται στο χώρο εργασίας τους και με την ΕΣΗΕΑ να προκηρύσσει καθημερινά στάσεις εργασίας.

Επιστρέφει το «Happy Day»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day στον Alpha» θα πουν την πρώτη «καλημέρα» της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 08:00.Στη σύνθεση της εκπομπής παραμένουν οι: Δημήτρης Παπανώτας, Κώστας Φραγκολιάς, Ελένη Τσολάκη και φυσικά ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου.

Η Βίκυ Καγιά στο Star
Η Βίκυ Καγιά θα είναι η παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» της νέας εκπομπής με τίτλο «Shopping Star» που θα ενταχθεί από το φθινόπωρο στο πρόγραμμα του καναλιού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μόδας που θα προσφέρει 1.000€ την εβδομάδα σε κάθε νικήτρια ανάμεσα σε 5 διαγωνιζόμενες.

Πρεμιέρα για τα «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50 επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Epsilon η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μέσω των social media, ενώ άφησε και αιχμές για τον αποκλεισμό του καναλιού από την δημοπρασία για της τηλεοπτικές άδειες.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x