Media

Media: Στο Novasports 1 το φιλικό του ΠΑΣ, oρκωτοί λογιστές ελέγχουν τις αιτήσεις για τις άδειες

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από τον ΄χωρο των media

Στις 20.00, το Novasports1 θα μεταδώσει ζωντανά από την Κύπρο τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ . Παράλληλα, τηλεοπτική κάλυψη θα έχουν και οι αγώνες της δεύτερης ημέρας του Προολυμπιακου Τουρνουά στο Τορίνο, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στο ματς του ομίλου της Εθνικής μας Ιράν-Μεξικό (19.00, ΕΡΤ2/ OTE Sport 4 HD), αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ρεπό.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της «Μουρμούρας»

Στις 21.00, θα προβληθεί στον Alpha το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με γκεστ εμφάνιση του Μέμου Μπεγνή.

Ορκωτοί λογιστές ελέγχουν τις αιτήσεις για τις άδειες

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που έχουν δημοπρατηθεί. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα ξεκίνησαν οι έλεγχοι από την ανεξάρτητη εταιρία ορκωτών ελεγκτών που συνδράμει το έργο της και αναφέρει χαρακτηριστικά «Παρά το μεγάλο αριθμό των υποψηφίων και το τεράστιο πλήθος των εγγράφων που πρέπει να εξεταστούν, η αξιολόγηση των φακέλων των υποψηφίων αναμένεται να ολοκληρωθεί στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα».

Οι ταινίες της ημέρας

Τη βιογραφική ταινία «Η Θεωρία των Πάντων» για τη σχέση του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ με την πρώτη σύζυγό του, με τον Έντι Ρέντμειν να κερδίζει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού για τον ομώνυμο ρόλο θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το ΟΤΕ Cinema 2. Την ίδια ώρα το Star έχει προγραμματίσει να δείξει το θρίλερ «Η κοκκινοσκουφίτσα» με πρωταγωνιστές τους Αμάντα Σέιφριντ, Σιλό Φερνάντεζ και Μαξ Άιρονς.

Τίτλοι τέλους για το «World Party»

Στο αυριανό τελευταίο επεισόδιο του «World Party», o Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, παρέα με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές με ένα backstage επεισόδιο, με ιστορίες που δεν προβλήθηκαν ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά και με ιστορίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χαβιέ, ο τρελός ψυχολόγος της εκπομπής, ο οποίος συμμετέχει με έναν ρόλο-έκπληξη. Στις 21.50 στον Alpha.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x