Media

Media: Στον ΟΤΕ TV Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, στη Nova ο Ολυμπιακός, ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από το χώρο των media

Στην μάχη των play-offs του UEFA Europa League ρίχνονται αύριο Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα μεταδώσει ζωντανά όλα τα ματς. Η αρχή γίνεται στις 19.00 με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται στην Τιφλιδα με την νταμπλούχο της χώρας, Ντιναμό. Ο απεσταλμένος του σταθμού, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, δίνει ήδη από σήμερα το ρεπορτάζ από την Γεωργία, ενώ θα περιγράψει και το παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί από το OTE Sport 7HD.

Δύο ώρες μετά, δηλαδή στις 21.00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη κατάμεστη-όπως όλα δείχνουν-Λεωφόρο τη Μπρόντμπι. Ο Τάσος Νικολογιάννης και ο Διονύσης Δεσύλλα θα καλύψουν για λογαριασμό της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας την πρώτη κόντρα των «πρασίνων» με τους Δανούς, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE Sport 5HD.

Τέλος, στις 22.00,ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αρούκα. Ο ΣΠΟΡFM και ο απεσταλμένος του στην Πορτογαλία, Γιώργος Σπανομανώλης, θα περιγράψουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στο «Arouca Municipal Stadium». Τον εκτός έδρας αγώνας των «ερυθρολεύκων» θα δείξει ο Νovasports1HD .

Εκτός από τους αυριανούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, συνεχίζονται σήμερα τα play-offs του Champions League με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που θα μεταδοθούν και στην Ελλάδα. Τη γνωστή ώρα, στις 21.45, ο OTE Sport 5 HD θα προβάλλει το Πόρτο – Ρόμα, ο OTE Sport 6 HD το Βιγιαρεάλ – Μονακό, ο OTE Sport 8 HD το Λουντογκόρετς - Πλζεν και ο OTE Sport 7 HD το Σέλτικ - Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Δείτε εδώ αναλυτικά το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς και όλες τις μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στον ΟΤΕ TV το φιλικό Ελλάδα-Ολλανδία
Ο OTE TV εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του φιλικού της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με την αντίστοιχη της Ολλανδίας την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21.45.

Νέα δραματική σειρά στο Star
Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή στο Star (18:50) η νέα δραματική σειρά μυστηρίου με τίτλο «Αλκατράζ» που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 17.50 με διπλό επεισόδιο. Πρωταγωνιστούν Σαμ Νιλ, Σάρα Τζόουνς, Χόρχε Γκαρσία και Τζόνι Κόεν.

Το EMF EURO 2016 στη Nova
Aπό την Κυριακή 21 Αυγούστου έως και το Σάββατο 27 Αυγούστου, το Novasports1HD, το Novasports3HD και το Novasports5HD, θα προβάλλει τους αγώνες της Ελληνικής ομάδας, τους αγώνες της ομάδας της Κύπρου, επιλεγμένους αγώνες από την φάση των «16» και τα προημιτελικά, καθώς και την τελική φάση, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball, που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία.

«Έλα στη θέση μου» στον Alpha
«Έλα στη θέση μου» θα λέγεται η νέα καθημερινή σειρά του Alpha που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x