Media

Media: Τα φώτα σε ΣΕΦ, Βαρκελώνη και Πριγκιπάτο

Ματς «φωτιά» περιλαμβάνει και το σημερινό μενού σε Ευρωλίγκα και Champions League, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στη μάχη των play offs.

Να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Τζάμπολ στο Σ.Ε.Φ. στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και τηλεοπτική από το Novasports 2HD. Μία ώρα μετά, στις 22.00,κοντράρονται Ρεάλ Μαδρίτης και Νταρουσάφακα (Novasports 1HD) στο τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι των play offs της Euroleague.

Αυλαία στα play offs της Basket League
Πρεμιέρα των play offs της Stoiximan.gr Basket League σήμερα. Στις 17.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία το Λαύριο σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2HD και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την ανατροπή Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ
Ένα νέο θαύμα ψάχνει η Μπαρτσελόνα που φιλοξενεί στο «Καμπ Νου» τη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ της Γηραιάς Κυρίας στο Τορίνο για τα προημιτελικά του Champions League. Σέντρα στις 21.45 με διπλή μετάδοση τόσο από την ΕΡΤ 1 όσο και από το Cosmote Sport 2 HD. Την ίδια ώρα για την ανατροπή θα παλέψει και η Ντορτμουντ κόντρα στη Μονακό (Cosmote Sport 1 HD) στο Πριγκιπάτο με την ομάδα του Ζαρντίμ να έχει πλεονέκτημα μετά το 3-2 υπέρ της στην Γερμανία.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για τα play offs της Volley League
Play offs έχουμε και στη Volley League «Πάμε Στοίχημα» με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στις 19.00 τον ΠΑΟΚ στον τρίτο μεταξύ τους ματς. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στον τελικό, αφού ο «δικέφαλος» προηγείται με 2-0 στις νίκες. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports 3 HD, ενώ ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα το καλύψει για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εθνική ομάδα 2004- Παναχαϊκή
Στις 19.00, το Novasports 1 HD θα βρεθεί στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου η Εθνική ομάδα του 2004 κοντράρεται με την Παναχαϊκή σε ένα φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων από την αναμέτρηση θα διατεθούν σε ιδρύματα της Πάτρας.

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε δεύτερη πράξη
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε την Τρίτη και έχασε ένα δικό του παιχνίδι. Την Πέμπτη οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά στο Ο.Α.Κ.Α. και οι Πράσινοι καλούνται να κάνουν το 1-1 στη σειρά για να κρατήσουν ζωντανή την ελπίδα της πρόκρισης. Τζάμπολ στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτική από το Novasports 2HD. Το άλλο παιχνίδι της ημέρας για τα play offs της Euroleague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια (Novasports 4HD) έχει οριστεί για τις 20.00.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League
Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης θα ξέρουμε και τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Europa League. Στις 22.05, αναμετρώνται οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άντερλεχτ (Cosmote Sport 2 HD), Γκενκ - Θέλτα(Cosmote Sport 3 HD), Μπεσίκτας - Λιόν(Cosmote Sport 8 HD) και Σάλκε – Άγιαξ (Cosmote Sport 7HD) διεκδικώντας την παρουσία της στην κλήρωση της Παρασκευής.

Οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Στο πλατό του αποψινού «The2night Show» που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, θα βρεθούν η Δούκισσα Νομικού και η Μαίρη Γεώρτση και την Πέμπτη την ίδια ώρα η Βερόνικα Αργέντζη και ο Ηλίας Βαλάσης.

«Η κληρονομία του Μπορν» στο Star
Το κατασκοπευτικό θρίλερ «Η κληρονομιά του Μπορν» θα προβάλει την Πέμπτη στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Τζέρεμι Ρένερ, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Έντουαρντ Νόρτον και Ρέιτσελ Βάις.

«Απογειώθηκε» η τηλεθέαση του χθεσινού Survivor
Στερητικό σύνδρομο έπιασε τους τηλεθεατές του Survivor στη διάρκεια της διακοπής του ριάλιτι λόγω της γιορτής του Πάσχα. Γεγονός που αποδεικνύεται και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του επεισοδίου της Τρίτης, παρά την πλούσια αθλητική δραστηριότητα που υπήρχε. Για μία ακόμη ημέρα βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης με μέσο όρο τηλεθέασης 51,4% στο γενικό σύνολο και 64,6% στο δυναμικό αγγίζοντας μάλιστα κάποια στιγμή και το 78,9%. Σήμερα στις 21.00 στον ΣΚΑΪ) οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x