Media

Media: Τελικός Europa League, playoffs Super League και Final 6 στη Βουδαπέστη

Ενημερωθείτε για την αθλητική δράση της ημέρας από τη στήλη Media του sport-fm.gr

Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν απόψε την κούπα του Europa League, με το κλίμα στην Στοκχόλμη να μην θυμίζει τελικό, αφού το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ έχει επισκιάσει τα πάντα. Σέντρα στις 21.45 με διπλή τηλεοπτική κάλυψη, τόσο από την ΕΡΤ 1, όσο και από το Cosmote Sport 1 HD.

Playoffs Superleague πράξη 4η
Συνέχεια στα playoffs της Superleague σήμερα με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, όπου στις 18:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (Novasports 2HD) και στις 20:30 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ (Novasports 1HD). Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρεθεί τόσο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης με τον Μάκη Διόγο να περιγράφει την αναμέτρηση, όσο και στη Λεωφόρο με τους Κώστα Μιαούλη και Διονύση Δεσύλλα να καλύπτουν το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ολυμπιακός- Γιουγκ Ντουμπρόβνικ από την ΕΡΤ 2
Την Πέμπτη στις 20.00, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τετράδα της Euroleague του πόλο. Η ΕΡΤ2 θα καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση από την Βουδαπέστη, όπου διεξάγεται το Final 6 της διοργάνωσης.

Νίκη και σκουπίζει τη σειρά ο Ολυμπιακός
Το Final 4 της Κωνσταντινούπολης είναι πλέον παρελθόν και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, εκεί όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Άρη για τα ημιτελικά της Stoiximan.gr Basket League και θέλει νίκη για να σκουπίσει τη σειρά και να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος. Τζάμπολ στις 19.00 με ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτική από το Cosmote Sport 4 HD.

Ολλανδία-Ελλάδα στην ΕΡΤ3
Από την ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Πέμπτη στις 21.00 το παιχνίδι Ολλανδία-Ελλάδα για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών 2018.

Ο Σάκης Ρουβάς και στο αποψινό “Survivor”
Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Μαχητές» είναι μια ξένοιαστη ολόκληρη ημέρα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, την οποία θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο σημερινό επεισόδιο. Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως στις όμορφες στιγμές τους θα έχουν τη συντροφιά του μοναδικού Σάκη Ρουβά. Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του Mega
Σε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μεταβιβάστηκε, ποσοστό 20% της "Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα. Με δήλωσή του ο Φώτης Μπόμπολας αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου», καλώντας παράλληλα να πράξουν το ίδιοι και οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Ανανέωσε με το ETV η Τατιάνα Στεφανίδου
Η Τατιάνα Στεφανίδου ανανέωσε την συνεργασία της για ακόμα δύο χρόνια με το Epsilon και θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στην απογευματινή ζώνη και τη νέα χρονιά.

«Μια χειμωνιάτικη ιστορία» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Απόψε στις 22.40 ο Alpha θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την ρομαντική περιπέτεια φαντασίας «Μια χειμωνιάτικη ιστορία» με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ, Ράσελ Κρόου, Τζένιφερ Κόνελι κ.α.


Το 3ο Chair Challenge του “The X Factor”
Με την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη συνεχίζεται το τρίτο Chair Challenge του “The X Factor 2” την Πέμπτη στις 21.00 (ΣΚΑΪ), ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη επεισόδιο την Παρασκευή την ίδια ώρα με τους διαγωνιζόμενους του Μπάμπη Στόκα και την ομάδα του τα γκρουπς.

«Mad Max: Ο δρόμος της οργής» στο Star
Την Πέμπτη στις 22.20 το Star θα δείξει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Mad Max: Ο δρόμος της οργής» σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση με πρωταγωνιστές τους Τομ Χάρντι, Σαρλίζ Θερόν, Νίκολας Χουλτ κ.α.

«Crashing»: Νέα κωμική σειρά στη Nova
Την Παρασκευή 26 Μαΐου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Novacinema4HD κάνει πρεμιέρα η νέα επεισοδιακή κωμική σειρά της HBO «Crashing» με ελληνικούς υπότιτλους με πρωταγωνιστές τους Πιτ Χολμς, Λόρεν Λάπκους και Άρτι Λανγκ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x