Media

Media: «Τελικός» στη Μόσχα για Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Καζάζης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Με την νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 20.45 τη ρωσική Χίμκι.

Με την νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 20.45 τη ρωσική Χίμκι με στόχο το διπλό που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην 8άδα. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούσετε την κρίσιμη αναμέτρηση. Μεταδίδει ζωντανά από τη Μόσχα ο απεσταλμένος του σταθμού Νίκος Ζέρβας. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Playball» σήμερα o Δημήτρης Καζάζης
Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα δώσει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Playball» o Δημήτρης Καζάζης σήμερα στις 19.00. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πάγκο γυναικείας ομάδας, θα μιλήσει για την νέα προσπάθεια του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ της Α1 Γυναικών.

Ντοκιμαντέρ για την Ειδομένη, συνέντευξη Δραγασάκη στην ΕΡΤ1
Ένα ντοκιμαντέρ για την κατάσταση στην Ειδομένη θα παρουσιάσει απόψε στις 22.00 η ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Ειδικές αποστολές» με τον Φάνη Παπαθανασίου.
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 23.00 στο ίδιο κανάλι, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην εκπομπή «EΡΤ FOCUS» με τον Χρήστο Μέγα.

Μεγάλη αναστάτωση στο Mega
Σε αναβρασμό και ανησυχία βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Mega καθώς όπως ενημερώθηκαν σήμερα θα τους καταβληθεί το 50% των αποδοχών τους για τον Μάρτιο και πως θα εξοφληθούν ως τις 11 Απριλίου, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα λειτουργίας του καναλιού.

Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Στέλιος Μανωλάς «Στη γειτονιά μας»
Το Σάββατο 2 Απριλίου η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» (13.10 στον Alpha) με τον Δημήτρη Μάρκου και την Φωτεινή Πετρογιάννη επισκέπτεται τη Νέα Φιλαδέλφεια, μια περιοχή γεμάτη μνήμες του προσφυγικού Ελληνισμού. Μεταξύ άλλων ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Στέλιος Μανωλάς, ξετυλίγουν τις αναμνήσεις τους από την Νέα Φιλαδέλφεια όπου μεσουράνησαν ποδοσφαιρικά με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Η συμμορία των μάγων» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Μην χάσετε απόψε στις 21.45 στο Star την τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας «Η συμμορία των μάγων» με τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντέιβ Φράνκο κ.α.

«60’ Ελλάδα» στην Κίμωλο
Ένα οδοιπορικό στην όμορφη Κίμωλο ετοίμασε και θα παρουσιάσει απόψε στις 23.50 (Alpha) ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή «60’ Ελλάδα», εκεί όπου οι 300 περίπου κάτοικοι του νησιού δηλώνουν ανέμελοι και ευτυχισμένοι.

Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Αρναούτογλου
Ο Σταμάτης Φασουλής, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Υρώ Μανέ και η Χριστιάνα Μούζουρα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x