Media

Media: Τσάμπιονς Λιγκ, Basket League και Λεβαδειακός –Ατρόμητος

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Σε Ρώμη και Γάνδη στρέφεται το αποψινό ενδιαφέρον για την «φάση των 16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 21.45 στο «Ολίμπικο» η Ρόμα υποδέχεται την Ρεάλ με τα φώτα να είναι στραμμένα στο προπονητικό ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζιντάν στη διοργάνωση για λογαριασμό των Μαδριλένων (ΕΡΤ1, OTE SPORT 1HD), ενώ την ίδια ώρα η Γάνδη κοντράρεται με την Βόλφσμπουργκ (OTE SPORT 2HD). Μάλιστα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Κώστας Τσάνας, ενώ θα προβληθούν συνεντεύξεις από τη Ρώμη του Βασίλη Τοροσίδη και του Κώστα Μανωλά.

Η μεγάλη πρόκληση του Ολυμπιακού ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Το ταξίδι του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζεται και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του σας μεταδίδει κάθε λεπτομέρεια από τη νέα μεγάλη πρόκληση των «ερυθρολεύκων». Ακούστε αύριο Πέμπτη στις 20.00 το βράδυ την πρώτη μάχη της ομάδας του Μάρκο Σίλβα με την Άντερλεχτ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Μεταδίδει από τις Βρυξέλλες ο Γιώργος Νοικοκύρης.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Εμβόλιμη αγωνιστική για την Basket League
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η αρχή γίνεται στις 16.15 με τον αγώνα Κολοσσός – ΠΑΟΚ (Novasports 2), ενώ στις 17.00 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Κηφισιά – Καβάλα (Novasports 2) και Άρης – Κόροιβος (Novasports 3). Φυσικά θα υπάρχει ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος σε εξ’ αναβολής ματς
Σε εξ’ αναβολής ματς για την 16η αγωνιστική της Superleague και μετά από 2 αναβολές λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ο Λεβαδειακός υποδέχεται σήμερα στις 19.30 τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Γιάννη Παπαδήμου και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό στο πόλο
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα στις 18.00 τη ρωσική Ουραλότσκα Ζλάτουστ στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τον πρώτο προημιτελικό του Len Euroleague Γυναικών στο πόλο. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει την αναμέτρηση με τον Κώστα Χατζηδημητρίου και τηλεοπτική μετάδοση από τo Novasports 7.

Ο τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Μ. στην ΕΡΤ3
της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας όπου ο Μακεδονικός Νεάπολης και ο Θερμαϊκός Θέρμης, διεκδικούν στο γήπεδο της Τούμπας, το 45ο τρόπαιο του θεσμού, σε περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

«World Party» στην Κόστα Ρίκα
Το «World Party», μετά από αρκετούς μήνες «ανακωχής» με την περιπέτεια, επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να υπόσχονται να κάνουν και φέτος τον πλανήτη άνω κάτω προσκαλώντας τους τηλεθεατές για 3η συνεχόμενη χρονιά σε ένα ατελείωτο… «World Party». Έτσι, απόψε στις 22.00 (Alpha), ο Σάκης και ο Γιώργος ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα όπου επιδίδονται με το καλημέρα σε έναν διαγωνισμό οδήγησης με off road οχήματα.

Ντοκιμαντέρ για τον Φαλτσιάνι από την ΕΡΤ3
Το ντοκιμαντέρ «Η φορολογική βόμβα του Φαλτσιάνι-Ο άνθρωπος πίσω από τις Ελβετικές Διαρροές» γερμανο-ισπανικής παραγωγής του 2015, θα μεταδώσει απόψε στις 20.00 η ΕΡΤ3 σε Α΄ προβολή. Το διάρκειας 90’ ντοκιμαντέρ, ακολουθεί τα χνάρια του σκοτεινού πληροφοριοδότη, Ερβέ Φαλτσιάνι, ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για το δήθεν σκάνδαλο των «Ελβετικών Διαρροών» και προκάλεσε τη μεγαλύτερη κλοπή τραπεζικών στοιχείων στην ιστορία της τράπεζας HSBC.

Αυλαία για το "This is Spata Live"
Παρελθόν θα αποτελέσει προσεχώς η εκπομπή του ΑΝΤ1 "This is Spata Live". Όπως ανακοίνωσαν χθες οι παρουσιαστές Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη, η εκπομπή τους θα ρίξει αυλαία στις 26 Φεβρουαρίου εξαιτίας των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης στην απογευματινή ζώνη.

Πρεμιέρα για το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει απόψε στον Alpha με την εκπομπή «Βράδυ» που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 23.10. Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, μιλάει για τη δύσκολη πολιτική περίοδο που διανύει η χώρα μας και… τραγουδάει Σαββόπουλο. Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συναντούν τον Πέτρο, θυμούνται τις πιο αστείες και διασκεδαστικές στιγμές από το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας, ενώ στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί η Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και το συγκρότημα «48 Ώρες» που δίνει τον δικό του ρυθμό στο κοινό.

Με Τζούλια Αλεξανδράτου και Νίκο Μουτσινά το «Τhe 2night Show»
Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια στο πλατό του αποψινού «Τhe 2night Show» με μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο ψυχολόγου τεστάρει τις «ψυχικές άμυνες» του Δημήτρη Σταρόβα και προκαλεί απίστευτο γέλιο. Απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x