Media

Ώρα Champions League

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Η τελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Champions League σήμερα με πολλούς και ενδιαφέροντες αγώνες. Ο 2ος όμιλος στον οποίο συμμετέχουν Βόλσφμπουργκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αϊντχόφεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού όλες οι θέσεις είναι ανοικτές. Και οι δύο πρώτες που οδηγούν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αλλά και της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Ο OTETV θα καλύψει όλα τα ματς εκτός από το Γαλατασαράι-Αστάνα. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 2 HD), Αϊντχόφεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (OTE Sport 3 HD ),Παρί Σεν Ζερμέν – Σαχτάρ (OTE Sport 8 HD), Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε (OTE Sport 7 HD), Σεβίλλη – Γιουβέντους (OTE Sport 6 HD), Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (OTE Sport 5 HD), Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης (OTE Sport 4 HD). Σέντρα και των οκτώ σημερινών αναμετρήσεων στις 21.45.

Ελλάδα-Γερμανία στο πόλο γυναικών
Στις 19.00, η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών αντιμετωπίζει την Γερμανία στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου της προκριματικής φάσης του World League. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2.

«Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία του Μάικλ Κουέστα, «Ο Αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει», έρχεται απόψε στις 22:10 σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Η ταινία εξιστορεί τη ζωή του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γκάρι Γουέμπ, ο οποίος ως δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα του Σαν Χοσέ, ανακάλυψε στοιχεία για τη σχέση της CIA με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη χρηματοδότηση των ανταρτών στη Νικαράγουα και αποφάσισε να τα δημοσιοποιήσει διακινδυνεύοντας τη ζωή του αλλά και της οικογένειας του…

Φασουλής και Φιλιππίδης στο «Your Face Sounds Familiar»
Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τα δύο πρώτα ονόματα που έκλεισαν στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», το οποίο θα προβληθεί το νέο έτος από τον ΑΝΤ1. Όπως αποκάλυψε στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, το βράδυ της Δευτέρας το κανάλι έφτασε σε συμφωνία και με τους δύο καλλιτέχνες και έτσι θα ανήκουν στην κριτική επιτροπή του show.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x