Media

O ΣΠΟΡ FM 94,6 παντού!

Ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και τα ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για τα play off της Super League ξεχωρίζουν την Πέμπτη.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στην τρίτη μάχη στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ και ο ΣΠΟΡ FM σας βάζει στο παιχνίδι. Συντονιστείτε απόψε στις 19:30 στους 94,6 για να ακούσετε live τον τρίτο τελικό των δύο κορυφαίων αντιπάλων. Θα κάνει ο Παναθηναϊκός ξανά το break ή θα προσπεράσει ο Ολυμπιακός; Περιγράφουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Νίκος Ζέρβας και Χρήστος Ρομπόλης.

Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τον OTE Sport 4 HD. Σήμερα, όμως, έχουμε και μπάλα με την 4η αγωνιστική των play offs της Superleague. Στις 18.15 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (Novasports 2) και στις 20.30, η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό (Novasports 1)στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Περιγράφουν από το Ο.Α.Κ.Α. οι Κώστας Μιαούλης και Βασίλης Μοιρώτσος. Εννοείται ότι, αμέσως μετά τη λήξη, θα ακολουθήσει το τρίτο ημίχρονο στους 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Οι καλεσμένοι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, θα βρεθεί στο στούντιο του ΟΤΕ TV για τον σχολιασμό του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο στις 21.45. Από την άλλη πλευρά, με καλεσμένους στο στούντιο τον Γιάννη Αναστασίου και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο θα καλύψει η ΕΡΤ την ισπανική μονομαχία.

Πιθανή λύση για Mega;
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έκανε γνωστό ότι οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι αύριο βάζοντας 3 εκατομμύρια ευρώ ως προκαταβολή, ζητώντας παράλληλα από τις πιστώτριες τράπεζες αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της. Μπροστά στις εξελίξεις οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του καναλιού που χθες είχαν γενική συνέλευση αποφάσισαν να τηρήσουν για την ώρα στάση αναμονής.

Διάψευση Alpha για Λάτσιο
Διαψεύδει ο Alpha, με ανακοίνωση που εξέδωσε, τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ένταξης του Γιάννη Λάτσιου είτε στο δυναμικό του, είτε στο δυναμικό του Alpha Κύπρου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι αποψινοί καλεσμένοι του «Τhe 2night Show»
Η Νένα Χρονοπούλου, ο Λούκας Γιώρκας, η Φανή Δρακοπούλου και η Γιάννα Νταρίλη είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (23.15, ΑΝΤ1).

«60’ Ελλάδα» στην Κύθνο
Στο νησί της Κύθνου θα περιηγηθεί η κάμερα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» (23.50, Alpha) με τον Νίκο Μάνεση, όπου οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του.

Έρχεται η σειρά «The Durrells» στον ΟΤΕ TV
Πρεμιέρα για τη νέα βρετανική σειρά, «The Durrells», με γυρίσματα στην Κέρκυρα και με τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος στις 7 Ιουνίου, αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x