Media

ΑΕΚ-Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και Γιουβέντους-Νάπολι στον OTETV

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Να ολοκληρώσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο του TOP-16 θέλουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που δοκιμάζονται με ΤΣΣΚΑ εκτός ο πρώτος και με Ανατολού Εφές εντός ο δεύτερος. Τη δράση ανοίγουν στις 19.45 οι «ερυθρόλευκοι», που φιλοξενούνται στην Μόσχα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού, Νικου Ζέρβα. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2. Στις 21.45, τη σκυτάλη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παίρνουν οι Δημήτρης Κοντός και Βάιος Τσούτσικας που θα βρίσκονται στο Ο.Α.Κ.Α. και θα περιγράψουν την προσπάθεια των «πράσινων» κόντρα στους Τούρκους. Το ματς θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Σήμερα το ντέρμπι στην Πορτογαλία
Στις 22.30 απόψε η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου υποδέχεται την Πόρτο του Ζοσέ Πεσέιρο για την 22η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος στο κλασικό ντέρμπι της χώρας, παρότι το μομέντουμ είναι πολύ κακό για τους «Δράκους», αφού βρίσκονται έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και προέρχονται από εντός έδρας ήττα. Το Novasports 1 θα καλύψει ζωντανά το παιχνίδι.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Άλλο ένα σπουδαίο ραντεβού ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ακούστε το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο από το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στέλνει στο ΟΑΚΑ την πιο μεγάλη ομάδα και σας μεταδίδει τα πάντα και σε ζωντανή σύνδεση από το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας με τον Κώστα Μιαούλη και στο ρεποράζ οι: Γιώργος Τσακίρης, Γιώργος Νοικοκύρης, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Γιώργος Μαραθιανός και Γιάννης Σταυρόπουλος. Σχολιάζει από το γήπεδο ο Νίκος Κατσαρός. Αμέσως μετά τη λήξη ακολουθούν σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους και τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι όσο πάει οι Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Νοικοκύρης ανοίγουν τις γραμμές.

Η Nova στα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Ηρακλής
Στις 17:30, αρχίζει το pre game show στο Novasports 1 με τις αφίξεις των δύο αποστολών, όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει στο ίδιο κανάλι η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιάννη Πάγκου, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.Την Κυριακή στις 19:30 ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ηρακλής θα μεταδοθεί και αυτός από το Novasports 1, με το ρεπορτάζ να αρχίζει από τις 16:00 μέσα από την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα». Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζει την Κυριακή στις 15:00 το ΠΑΣ Γιάννινα –Παναθηναϊκός (Novasports 2).

Γιουβέντους-Νάπολι στον OTE Sport 1HD
Στις 21.45 του Σάββατου ο OTE Sport 1HD μας μεταφέρει στο «Juventus Stadium», όπου η πρωταθλήτρια Γιουβέντους αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Νάπολι στο ματς του Σαββατοκύριακου. Νωρίτερα στις 21.00, στην εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι», οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των δύο μονομάχων και θα φιλοξενήσουν συνέντευξη του Νικολά Αμορόζο που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Ξεκαθάρισμα στην Premier League
Δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, αφού οι 4 διεκδικητές του τίτλου λύνουν τις μεταξύ τους διαφορές. Την Κυριακή στις 14.00,η πρωτοπόρος Λέστερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άρσεναλ (OTE Sport 1HD) και στις 18.15 της ίδιας ημέρας, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ (OTE Sport 1HD).

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο ξεχωρίσαμε τα: Ντόρτμουντ-Ανόβερο (16.30,OTE Sport 3HD), Στουτγκάρδη-Χέρτα Βερολίνου (16.30,OTE Sport 8HD), Ρεάλ Μαδρίτης -Μπιλμπάο (17:00,OTE Sport 2HD), Παρί Σεν Ζερμέν –Λιλ (18.00 Novasports 7 ), Τσέλσι – Νιουκάστλ (19:30,OTE Sport 4 HD) και Βαλένθια-Εσπανιόλ (21.30 ,OTE Sport 2HD). Και την Κυριακή τα: Γκρόνινγκεν – Άγιαξ (13:30, Novasports 3),Μίλαν – Τζένοα (13.30,OTE Sport 7 HD), Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου (18:30,OTE Sport 3 HD), Μπαρτσελόνα – Θέλτα (21:30,OTE Sport 2 HD) και Φιορεντίνα – Ίντερ (21:45,OTE Sport 1 HD).

Το NBA All Star Game στα παρκέ του OTE TV
Tο NBA All Star Game υπόσχεται και φέτος ένα τριήμερο γεμάτο δράση και εντυπωσιακά καρφώματα από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Ο ΟΤΕ TV θα μεταφέρει ζωντανά από το Τορόντο και τους απεσταλμένους του, Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη όλο το παρασκήνιο με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Η αρχή γίνεται σήμερα στις 04.00 στο OTE Sport 4HD με το Rising Stars Challenge, ακολουθεί την Κυριακή στις 03.00 από το ίδιο κανάλι ο διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων και τέλος στις 03.30 στο ξημέρωμα της Δευτέρας η αναμέτρηση Δύση-Ανατολή (OTE Sport 4HD), που θα διεξαχθεί στο «Air Canada Centre» του Τορόντο.

Αφιέρωμα στην Μελίνα Ασλανίδου
Στην Μελίνα Ασλανίδου είναι αφιερωμένη η αυριανή εκπομπή του Alpha «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η τραγουδίστρια ερμηνεύει δικά της κομμάτια, και όχι μόνο, μαζί με τους : Χρήστο Νικολόπουλο, Κώστα Μακεδόνα, Δημήτρη Μπάση, Μανώλη Καραντίνη, Γιώργο Παπαδόπουλο,Κώστα Λειβαδά, Ραλλία Χρηστίδου, Χρήστο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Καρασσαβίδη.

«Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την ελληνική αισθηματική ταινία «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» σε Α’ τηλεοπτική προβολή θα δείξει το Σάββατο στις 23.10 το Mega. Πρωταγωνιστούν Ορφέας Αυγουστίδης, Ευγενία Δημητροπούλου και ο Τάσος Νούσιας.

Ο Κώστας Φραγκολιάς στο «TRACTION»
Ο παρουσιαστής – ηθοποιός, Κώστας Φραγκολιάς δοκιμάζει ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου παρέα με τον Κώστα Στεφανή αυτή την Κυριακή στις 14.20 στον ΣΚΑΪ την εκπομπή «TRACTION».

Στο τιμόνι του «JOY» η Ράνια Θρασκιά
Με την Ράνια Θρασκιά σε ρόλο οικοδέσποινας και σε νέα ώρα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 16.30 ο β’ κύκλος του «JOY» στον ΑΝΤ1 που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Τα 69α βραβεία BAFTA αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV
Η τελετή απονομής των 69ων βραβείων της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου (BAFTA) θα προβληθεί ζωντανά στο OTE Cinema 1HD αυτή την Κυριακή. H μετάδοση θα ξεκινήσει στις 23.30 με το κόκκινο χαλί και τις εμφανίσεις των σταρ και στις 00.00 θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των βραβείων με ελληνικό σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και την Χριστίνα Μπίθα. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και με ελληνικούς υπότιτλους, την Δευτέρα στις 22.00, στο OTE Cinema 2.

Αφιέρωμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα Novacinema
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, το Novacinema 4 θα προβάλλει από τις 13:00 και συνεχόμενα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αγαπημένες ρομαντικές ταινίες και δυνατές ιστορίες αγάπης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x