Media

«Αιώνιοι», Εθνική και Κατσουράνης

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Αρχίζει το μπάσκετ, αρχίζουν τα ντέρμπι στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Η πρώτη «αιώνια» μάχη στο μπάσκετ ζωντανά στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας. Απόψε στις 21.00, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ενισχυμένο Παναθηναϊκό με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μη χάσετε τη σπουδαία αναμέτρηση ζωντανά από τους 94,6. Μεταδίδουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Χρήστος Ρομπόλης με τον Νίκο Ζέρβα. Σχολιάζει ο Μιχάλης Λεάνης.Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Παναγιώτης Κεφαλάς.

Εννοείται ότι υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη. Από τις 20:00 η Nova θα μπει στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με το pre game show που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και θα ακολουθήσει ο αγώνας από τα ίδια κανάλια. Ζωντανά θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και ο άλλος αγώνας της ημέρας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου ο Φάρος Κερατσινίου υποδέχεται την Κηφισιά στις 18:00. Ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Γρηγόρη Ποζιό.

Η Εθνική ομάδα σε τον OTE SPORT 1HD, ΕΡΤ1 και ΣΠΟΡ FM 94,6
Σήμερα, όμως έχει και ποδόσφαιρο. Στις 21:45, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2016 σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από τον OTE SPORT 1HD και από την από την ΕΡΤ1. Ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον απεσταλμένο του σταθμού, Σωτήρη Ταμπάκο. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

“Oτινάναι” έρχεται στον ΣΚΑΪ
Πρεμιέρα κάνει απόψε στις 00.15, η σατιρική εκπομπή «οτινάναι» με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου στον ΣΚΑΪ. Το «οτινάναι» επανέρχεται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο καθώς - όπως αναγνωρίζουν και οι συντελεστές τους - οι πραγματικά σατιρικές και χιουμοριστικές εκπομπές της τηλεόρασης είναι οι ενημερωτικές. Παρ' όλα αυτά θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την μπούρδα απ' όπου κι αν προέρχεται και φέτος.

Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες
Αγαπάμε τις Πέμπτες γιατί είναι η μέρα που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες νέες ταινίες. Εμείς ξεχωρίσαμε την πολεμική περιπέτεια «Macbeth» με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ, την κωμωδία «Ο Αρχάριος» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Αν Χάθαγουεϊ και τέλος, την δραματική ταινία «Θυσιάζοντας ένα πιόνι» με τον Τόμπι Μαγκουάιρ.
Όσο για τους μικρούς σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν την ταινία «η Barbie και οι αδερφούλες της σε μια απίθανη κουταβοπεριπέτεια».

Ο Κώστας Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Κώστας Κατσουράνης έρχεται στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας. Την Παρασκευή στις 9 το πρωϊ και για δύο ώρες ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Θανάσης Ασπρούλιας υποδέχονται τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 και συζητούν μαζί του για τα πάντα. Από το ξεκίνημά του στην Πάτρα μέχρι τον θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας και στα εξωτικά ταξίδια σε Ινδία και Αυστραλία. Η Εθνική ομάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα και η προοπτική να επιστρέψει στον χώρο που υπηρέτησε επί σειρά ετών. Αυτήν την Παρασκευή στις 9 το πρωϊ η… εξομολόγηση του Κώστα Κατσουράνη στον ΣΠΟΡ FM 94,6

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑ, ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x