Media

Ανάκληση των απολύσεων στον ΑΝΤ1 ζητά η ΓΣΕΕ

Τη διοίκηση του ΑΝΤ1 καταγγέλλει η ΓΣΕΕ για τις απολύσεις δεκάδων εργαζομένων, κάνοντας λόγο για επίδειξη ισχύος και για επιχείρηση εκφοβισμού του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για τις απολύσεις δεκάδων εργαζομένων κάνοντας λόγο για επίδειξη ισχύος και για επιχείρηση εκφοβισμού του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού του καναλιού.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «Τέτοιου είδους πρακτικές και προκλητικές τακτικές δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά τους όργανα».

Η ΓΣΕΕ αναφέρει ακόμη ότι «οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, παρά τα προκλητικά προνόμια που απέκτησαν διαχρονικά, συνεχίζουν την εκβιαστική τους συμπεριφορά, τιμωρώντας τους εργαζόμενους κάθε φορά που ανοίγονται μέτωπα αντιπαράθεσης με τις εκάστοτε κυβερνήσεις».

Τέλος, επισημαίνει ότι στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον ΑΝΤ1, «υποστηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις ενέργειές τους ώστε ν' ανακληθούν οι απολύσεις, να σταματήσουν τα ακραία σχέδια της διοίκησης και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x