Media

Από την ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Πρεμιέρα σήμερα για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague. Οι «Πράσινοι» που ρίχνονται τελευταίοι από τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντιμετωπίζουν στις 18.00 στην Ρωσία την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ακούστε τον αγώνα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένο του σταθμού και της εφημερίδας «Πράσινη» στη Ρωσία, Δημήτρη Κοντού. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 2 και την ΕΡΤ HD. Δείτε εδώ ολόκληρο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Μετά από το μία εβδομάδα διακοπής λόγω των προκριματικών Euro 2016 τα εθνικά πρωταθλήματα, ξαναρχίζουν και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα, ξεχωρίζει το Σάββατο το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Στις 20.30,συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε τον αγώνα σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ από τους Διονύση Καππάτο, Γιώργο Νοικοκύρη και Αντώνη Σαούλη.

Από νωρίς το Σάββατο θα μπει σε κλίμα ντέρμπι και η Nova που θα το καλύψει. Aπό τις 16:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, θα προβάλουν τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο και εκλεκτούς καλεσμένους μέχρις ότου αρχίσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή των Ισίδωρου Πρίντεζη και Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι τα κανάλια της Nova θα καλύψουν το τριήμερο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Superleague, καθώς και τα πρωταθλήματα της Γαλλίας ,της Ολλανδίας και της Ρωσίας.

Ο OTE TV στα γήπεδα της Ευρώπης
Και αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΟΤΕTV θα βρίσκεται στα γήπεδα όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων. Οι επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο και Τσβάιντε Λίγκα πολλές. Το ντεμπούτο του Γιούνκερ Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκικων» κόντρα στην Τότεναμ ,το Σάββατο. Σέντρα στις 14.45 και κάλυψη από τον OTE Sport 1 HD. Ξεχωρίζει και το ιταλικό ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους την Κυριακή στις 21.45 από το ίδιο κανάλι.

Νέο κανάλι OTE CINEMA 007 από τον ΟΤΕ TV
Ένα κανάλι αφιερωμένο στον Τζέιμς Μποντ στον ΟΤΕ TV. Το OTE Cinema 007 από σήμερα και για ένα περίπου μήνα θα κινείται στους ρυθμούς του πράκτορα 007 προβάλλοντας και τις 23 περιπέτειες του αθάνατου πράκτορα, από τον Δρ. Νο και τον Χρυσοδάκτυλο μέχρι το «Casino Royale» και το «Quantum of Solace», μαζί με αποκλειστικό υλικό, video clips, παρασκήνια, συνεντεύξεις και ντοκιμαντέρ.

«Μαστορέματα» και «Happy Traveller»
Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 14.00 η εκπομπή «Μαστορέματα» από τον ΣΚΑΪ μας προτείνει πώς να φτιάξουμε μόνοι μας ένα διαφορετικό σπιτάκι για το σκυλάκι μας, καθώς και άλλες πρωτότυπες ιδέες για τους τετράποδους φίλους μας. Τρεις ώρα μετά, δηλαδή στις 17.00, από το ίδιο κανάλι, ο Ευτύχης Μπλέτσας και το «Happy Traveller» μας ταξιδεύουν στη Μεσσηνία.

«Interstellar»: Ακόμα μία Οσκαρική πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema
Η επική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν, υποψήφια για 5 Όσκαρ, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Oscar Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουέι, Έλεν Μπέρστιν, Μάικλ Κέιν και η δύο φορές υποψήφια για Oscar, Τζέσικα Τσάστεϊν.

«Στους Φάρους της Ελλάδας»
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε επτά φάρους της χώρας μας παρουσιάζει αύριο στις 20.00 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ντοκιμαντέρ που αποτελείται από 7 ιστορίες σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Πανονίδη εστιάζει στους επιβλητικούς άγρυπνους «φύλακες» της χώρας μας που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής ναυτικής παράδοσης και σημείο αναφοράς για τους ναυτιλλόμενους.

Επιμέλεια: Κων/να Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x