Media

Άρης-Νιμπουρκ, Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ, το αφιέρωμα στον Γκέραρντ και τα battles του «Voice»

Για τέσσερις αγώνες Κυπέλλου ήμασταν προετοιμασμένοι σήμερα μετά βίας θα παρακολουθήσουμε έστω και έναν.

Μέχρι τώρα στους πρώτους αγώνες των οκτώ ζευγαριών για την 3η φάση έχει διεξαχθεί ένα ματς, το Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης (0-2)και ίσως γίνει ένα το απόγευμα. Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας τα Ξάνθη-ΟΦΗ, Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης-Ολυμπιακός και στις 17.15 έχει οριστεί το  Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ (Cosmpote Sport 1 HD), αλλά και εκεί είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην γίνει το παιχνίδι λόγω βροχόπτωσης!

Άλλαξε η ώρα του αγώνα Αρης-Νιμπουρκ
Μετά τα βήματα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketaball Champions League που έκαναν οι δύο «δικέφαλοι» με τις χθεσινές εντός έδρας νίκες του, θετικό αποτέλεσμα θέλει και ο Άρης που φιλοξενεί στις 19.30, αντί για 17:00 που είχε αρχικά οριστεί, τη Νίμπουρκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη των οκτώ πόντων για να προσπεράσει τους Τσέχους στην 3η θέση της βαθμολογίας και να «κλειδώσει» την πρόκριση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αποστολή της Νίμπουρκ θα φτάσει οδικώς από την Αθήνα στη Θες/κη, αφού δεν μπορούσε αεροπορικώς γι΄αυτό και η αλλαγή της ώρας ! Ραδιοφωνική κάλυψη του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτική από την ΕΡΤ3 και το Novasports2HD.

Φοίνικας Σύρου –ΠΑΟΚ από το Novasports1HD
Σε εξ αναβολής αγώνα της 8η αγωνιστική της Volley League ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί στις 18.30 τον  ΠΑΟΚ. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD.

Στις 22.15 το Μπαρτσελόνα -Αθλέτικ Μπιλμπάο
Στις 22.15, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει τον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την  Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Μπλαουγκράνα να θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Η ιστορία του «Legend» Ευγένιου Γκέραρντ
Ένα δίωρο αφιέρωμα  στον προπονητή που άφησε τη σφραγίδα του στον ΟΦΗ, στην Κρήτη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Ευγένιο Γκέραρντ, θα παρουσιάσει απόψε στις 22.00 ο Μανώλης Βογιατζάκης στο Novasportsstories.

Με battles έρχεται το «The Voice» στον ΣΚΑΪ
Έφτασε η ώρα των Battles του «The Voice of Greece»! Στις 22.00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη την ίδια ώρα στον ΣΚΑΙ. Στη φάση αυτή, οι 32 τραγουδιστές από κάθε ομάδα διαγωνίζονται σε ζευγάρια στο ίδιο τραγούδι που διάλεξε γι’ αυτούς ο coach τους. Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αίτηση πτώχευσης του ΔΟΛ κατέθεσε η Alpha Bank
Ένα βήμα πριν από το «λουκέτο» βρίσκεται το ιστορικό συγκρότημα του ΔΟΛ μετά την απόφαση της Alpha Bank που κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για τις εφημερίδες «ΒΗΜΑ» «Τα Νέα», την ιστοσελίδα vima.gr, τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM και την ιστοσελίδα in.gr. Ταυτόχρονα και μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων υπό το πρίσμα των εξελίξεων, με κείμενο  το οποίο υπογράφει ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, τονίζεται η απόφαση των εργαζομένων «να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να συνεχίσουν να εκδίδονται οι εφημερίδες και τα περιοδικά, να μείνει ανοιχτό το ραδιόφωνο και να τροφοδοτούνται με περιεχόμενο οι ιστοσελίδες μας (…)Να είστε όλοι βέβαιοι ότι οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ θα μείνουμε στις επάλξεις της ενημέρωσης, με όποιο κόστος» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Έντονες αντιδράσεις για τις συλλήψεις δημοσιογράφων μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου
Την έντονη ανησυχία του για το κλίμα, που διαμορφώνεται με την παρέμβαση των διωκτικών Αρχών στα δημοσιογραφικά γραφεία εξέφρασε με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με αφορμή τη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων του Ομίλου των «Παραπολιτικών» μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των «ΑΝΕΛ» Πάνου Καμμένου. «Η δημοσιογραφία οφείλει να ασκείται με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά και την ελευθερία του Τύπου οφείλουν να την υπερασπίζονται και να την προστατεύουν όλοι» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στο «The2night Show»
Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Μάνος Ιωάννου, η Σάσα Σταμάτη αλλά και η Πηνελόπη Πλάκα κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή «The2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το 2017. Στις 23.15 στον  ΑΝΤ1.

Πρεμιέρα ΣΚΑΪ: Μαγείρισσα άμεσης βοήθειας
Ένα ανατρεπτικό show μαγειρικής με τίτλο «Μαγείρισσα Άμεσης Βοήθειας» και παρουσιάστρια την Μυρσίνη Λαμπράκη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 20.00 στον ΣΚΑΙ.

Η ταινία της ημέρας
Στις  22.00, το Star έχει προγραμματίσει την ιστορική περιπέτεια «Οι αθάνατοι». Πρωταγωνιστούν Χένρι Καβίλ, Μίκι Ρουρκ, Στίβεν Ντορφ κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x