Media

Ελλάδα-Ουγγαρία στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Την Κυριακή11 Οκτωβρίου στις 19.00 συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε σε απευθείας μετάδοση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη και σχόλιο του Νίκου Κατσαρού. Αμέσως μετά, πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τον Σωτήρη Ταμπάκο και τον Νικόλα Ακτύπη. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το OTE SPORT 1HD.

Τζάμπολ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε Novasports και ΟΤΕ TV
Η αυλαία στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ θα ανοίξει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Στις 17:00 από το Novasports 2 και Novasports 2 HD σε παράλληλη μετάδοση οι αγώνες Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Πατρών Carna, Καβάλα - Λαύριο και Κόροιβος Αμαλιάδας –Τρίκαλα BC Aries. Ο ΟΤΕ TV στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φιλοξενεί δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18.00 ζωντανά στo OTE SPORT 4HD το ντέρμπι των δικεφάλων, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 17:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός και από τον ΟΤΕ TV θα μεταδοθεί ο αγώνας Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Κολοσσός Η Hotels στις 12.30 στο OTE SPORT 4HD.

Formula 1: Grand Prix Ρωσίας
Μετά την επιβλητική εμφάνιση του Λούις Χάμιλτον στην Ιαπωνία, όπου ουσιαστικά επανέφερε τις ισορροπίες στη Formula 1, οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου μάχονται, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, επί ρωσικού εδάφους. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από το OTE SPORT 5HD στις 13.45 και τον Alpha.

Πανθρακικός - Γαλατασαραϊ στη Nova
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 18:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Πανθρακικός – Γαλατασαραϊ, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Πρεμιέρες ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο
«JOINUS» σε νέα ώρα
Πρεμιέρα σε νέα ώρα για την παρέα του «JoinUs» από αύριο 10 Οκτωβρίου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 18.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή. «JoinUs»: «Σας περιμένουμε στον πιο όμορφο και φωτεινό τηλεοπτικό κόσμο που έχουμε φτιάξει με αγάπη για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.»

«Ένα Τραπέζι Ελλάδα»
H εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα» με την Chef Ντίνα Νικολάου επιστρέφει με ένα ακόμα απολαυστικό ταξίδι στη γεύση την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

"Γεύσεις στη φύση"
5η χρονιά με τον Βαγγέλη Δρίσκα να στρώνει Κυριακάτικο τραπέζι στις «Γεύσεις στη Φύση», από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 15.00 και κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Μαστορέματα»
Η εκπομπή «Μαστορέματα» επιστρέφει ανανεωμένη! Στην πρώτη εκπομπή επισκέπτονται το Ορεινό Καταφύγιο Πάρνηθας Φλαμπούρι, και δίνουν έξυπνες ιδέες και προτάσεις το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Birdman ή η απρόσμενη αρετή της αφέλειας»
Η ταινία «Birdman ή η απρόσμενη αρετή της αφέλειας», που σάρωσε τα φετινά βραβεία Όσκαρ έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 22:00, μέσα από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

2ος αγώνας δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» οργανώνει αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 τρέχουμε στις 09.00 για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή, την πρόσφορά μας σε τρόφιμα. Ο αγώνας 4,8 & 8,5 χιλιόμετρα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού.

Έρχεται το “My Life” στο Mega
Στην αυριανή πρεμιέρα της εκπομπής “My Life” στις 16:50 (Mega) με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ενισχύουμε την άμυνα του οργανισμού μας, εξετάζουμε το πέλμα και πατάμε γερά στα πόδια μας, συγκρίνουμε άσπρα και μαύρα τρόφιμα και δωρίζουμε τα μαλλιά μας για καλό σκοπό.

«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»
Η ξέφρενη οικογενειακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, με στόχο να μοιράσει άπλετο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Επανέρχεται το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»
Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:45 το πρωί, το «Σπίτι μου σπιτάκι μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει ανανεωμένο στον Alpha. Μαζί της ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Πέτρος Κουσουλός, η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Στέφανος Μιλάτος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ, ΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΙΚΟΥΡΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x