Media

Ένθετο περιοδικό για τον Ολυμπιακό η «Live Sport»

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Εβδομάδα με άρωμα Ευρώπης αυτή που διανύουμε με έντονο μάλιστα το ελληνικό ενδιαφέρον, αφού την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στους «32» του Europa League. Γι αυτό, στις 18 Φεβρουαρίου, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα, «Live Sport», θα κυκλοφορήσει με ένα περιοδικό αφιερωμένο στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Στις 100 σελίδες του περιοδικού θα φιλοξενηθούν μεταξύ άλλων συνεντεύξεις των Ιεροκλή Στολτίδη, Παναγιώτη Κελεσίδη κ.α. , ενώ καταξιωμένοι δημοσιογράφοι αφηγούνται τις εμπειρίες τους από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ σήμερα
Στα της σημερινής ημέρας ,Σκοντα Ξάνθη- Αστέρας Τρίπολης (19.30, Novasports 1) για την 22η αγωνιστική της Superleague και Πανελευσινιακός –Λάρισα (18.00, OTE Sport 3 HD) για την 19η αγωνιστική της Football League οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με ελληνικό χρώμα.

Με δύο ματς πέφτει η αυλαία στην 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στις 17:30, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (Novasports 2) και στις 20:30, το Λαύριο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (Novasports 2). Ο ΣΠΟΡFM 94.6 θα βρίσκεται και στα δύο γήπεδα και θα ενημερώνει για την εξέλιξη των αγώνων.

Στο βόλεϊ, το Novasports 3 θα βρίσκεται στο Ζηρίνειο και θα καλύψει ζωντανά το ντέρμπι κορυφής Κηφισιά-ΠΑΟΚ (18.00) για την 17η αγωνιστική της Volley League. Ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94.6 και τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Δείτε εδώ ολόκληρο το σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η αποψινή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ αποκαλύπτει ποιος μεγαλομέτοχος ΠΑΕ, καλείται ως ύποπτος από τον εισαγγελέα, σε ποιες ελληνικές ομάδες μπήκε στοιχηματική φραγή στο εξωτερικό, καθώς και όλο το παρασκήνιο του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Τα 69α βραβεία BAFTA αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV
Την 69η Απονομή των βρετανικών Όσκαρ (BAFTA) με ελληνικούς υπότιτλους, που πραγματοποιήθηκε στο Royal Opera House του Λονδίνου με οικοδεσπότη -για 11η συνεχόμενη χρονιά- τον Στίβεν Φράι, θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το OTE Cinema 2.

Πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τον Γιάννη Καλαϊτζή
Αφιερωμένο στο σκιτσογράφο της, Γιάννη Καλαϊτζη, που «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 71 ετών, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο είναι σήμερα το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των συντακτών». Η εφημερίδα δημοσιεύει ένα 8σέλιδο ένθετο στον άνθρωπο που συνέβαλε σημαντικά στην έκδοση του συνεταιριστικού φύλλου. Η κηδεία του Γιάννη Καλαϊτζή θα γίνει αύριο, στις 14.00 το μεσημέρι, στο Γ’ Νεκροταφείο.

«360ο» : Φάκελος μεταναστευτικό
Στο καυτό θέμα των προσφύγων εστιάζει η αυριανή εκπομπή «360ο» με την Σοφία Παπαϊωάννου που θα προβληθεί τα μεσάνυχτα στον Alpha. Η εκπομπή «360ο» ταξίδεψε στη Λέσβο και την Ειδομένη, έφθασε ως και τη Δανία για να καταγράψει τη διαδρομή που ακολουθούν οι πρόσφυγες και να αποτυπώσει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, ενώ ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλάει για τον κίνδυνο να κλείσουν τα σύνορά μας.

«The Mentalist»: Πρεμιέρα για τον 6ο κύκλο
Αύριο στις 21.00, κάνει πρεμιέρα στο Star ο 6ος κύκλος της αστυνομικής σειράς μυστηρίου, «The Mentalist».Θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x