Media

Έρχεται η νέα εκπομπή «Checkpoint Alpha»

Μια νέα εποχή για τη δημοσιογραφική έρευνα σηματοδοτείται με τον κωδικό «Checkpoint Alpha».

Μια νέα εποχή για τη δημοσιογραφική έρευνα σηματοδοτείται με τον κωδικό «Checkpoint Alpha». Η νέα εκπομπή του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Ιουνίου στις 23:20 στον Alpha, βάζει στο μικροσκόπιό της σκάνδαλα, τρομοκρατία, πολιτική, οικονομία αλλά και όλα όσα έχουν αντίκτυπο στον Έλληνα πολίτη.

Απόρρητα έγγραφα και ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και φτάνουν στην πόρτα του εισαγγελέα. Σκοτεινές υποθέσεις και δικογραφίες που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη ανοίγουν και πάλι. Πρόσωπα υπεράνω υποψίας, τα οποία δεν τίμησαν το λειτούργημά τους στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, λύνουν τη σιωπή τους.

Μέσα από αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, η Γιάννα Παπαδάκου μαζί με τον Πέτρο Κουσουλό και το έμπειρο δημοσιογραφικό δυναμικό της εκπομπής, φέρνουν στο προσκήνιο υποθέσεις και πρόσωπα που επηρέασαν ή επηρεάζουν την κοινωνική και πολιτική ζωή στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια. Η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό, θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 23:20 στον Alpha.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x