Media

Ευρωλίγκα, μπαράζ και πόλο

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας

Η Ευρωλίγκα, οι αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 και τα ντέρμπι της Α1 Ανδρών και Γυναικών στο πόλο ξεχωρίζουν από το τριήμερο που έρχεται. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στην λιθουανική Ζαλγκίρις Κάουνας με τους «Πράσινους» να θέλουν νίκη αλλιώς θα μπουν σε μπελάδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Ακούστε την αναμέτρηση ζωντανά από τον ΣΠΟΡFM 94,6 που θα βρίσκεται στο Ο.Α.Κ.Α με τον Δημήτρη Κοντό. Τζάμπολ στις 21.45 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Οι αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 θα φιλοξενηθούν όλοι από τον OTE TV. Η αρχή γίνεται απόψε στη Ζένιτσα, όπου η Βοσνία – Ερζεγοβίνη υποδέχεται την Ιρλανδία (21.45 OTE Sport 1), στο πρώτο μεταξύ τους ματς με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας . Δείτε εδώ το υπόλοιπο σημερινό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο έχουμε το Ουκρανία – Σλοβενία (19.00, OTE Sport 1 HD) και το Σουηδία – Δανία(21:45, OTE Sport 1 HD). Την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο πρώτος επαναληπτικός αγώνας των μπαράζ μεταξύ Ουγγαρίας και Νορβηγίας (21:45, OTE Sport 1 HD) με τους Ούγγρους να έχουν σαφές προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0.

Πολύ δυνατά παιχνίδια έχουμε και στο πόλο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Το Σάββατο στις 19:00 για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Ολυμπιακό (Novasports 1 και Novasports 1 HD) και την Κυριακή, επίσης στις 19.00, ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό (Novasports 2 και Novasports 2 HD) για την 5η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Έρχεται ο νέος κύκλος της σειράς NCIS
Ο 12ος κύκλος της αστυνομικής σειράς NCIS κάνει πρεμιέρα απόψε στο Star και θα προβάλλεται και κάθε Τρίτη – Παρασκευή στις 21:00. Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί.

Στο Παρίσι το “Happy Traveller”
Η περιπλάνηση του Ευτύχη Μπλέτσα συνεχίζεται σε έναν κλασικό και αγαπημένο προορισμό. Το Παρίσι . Αυτό το Σάββατο στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Αφιέρωμα στον Πάνο Μουζουράκη
Μια βραδιά αφιερωμένη στον Πάνο Μουζουράκη έχει ετοιμάσει για αυτό το Σάββατο στις 21:00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος (Alpha) .Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελος, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Αλευράς, Μαρίζα Ρίζου, Παντελής Αμπαζής και Σπύρος Γραμμένος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια.

Νέα κωμική ελληνική σειρά στο Star
Τις περιπέτειες της οικογένειας Αλατζά θα μας συστήσει αύριο στις 21.00, το Star. Πρόκειται για μια νέα κωμική σειρά με τίτλο, «Τρελή Οικογένεια» με πρωταγωνιστές τους Τάσο Κωστή , Σόφη Ζαννίνου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού κ.α.

Formula 1 στην Βραζιλία
Στη πίστα Ιντερλάγκος στην Βραζιλία συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για την Formula 1 . Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 18:00 (Alpha), με τον Πάνο Σεϊτανίδη στην περιγραφή και τους Σταμάτη Κατσίμη και Κώστα Μπιτσικώκο στον σχολιασμό.

Επιστρέφει την Κυριακή(15/11) το «TRACTION»
Για 17η χρονιά το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή θα συνεχίσει να ενημερώνει τους τηλεθεατές για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα. Κάθε Κυριακή στις 14:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Δανέζης ανοίγει τον φάκελο της υπογεννητικότητας
Με το σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα ασχολείται στην πρώτη του εκπομπή για τη φετινή σεζόν ο Σωτήρης Δανέζης. Ο «Ορίζοντας» με τη βοήθεια των ειδικών επιχειρεί να σκιαγραφήσει την εικόνα μιας Ελλάδας, όπου οι γεννήσεις χρόνο με το χρόνο μειώνονται, ενώ παράλληλα το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται. Αυτή τη Κυριακή στις 23.15 στο Mega.

Στις 23 Νοεμβρίου οι «Ράδιο Αρβύλα»
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ των «Ράδιο Αρβύλα» για τη φετινή τους σεζόν ,όπου μας ενημερώνουν ότι επιστρέφουν στις οθόνες μας στις 23 Νοεμβρίου. Κάθε Δευτέρα στις 23.15 στον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια :Τασία Μπαλικούρα , Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x