Media

Φάκελος: «Αρνησιδικία» με την υπογραφή του Σωτήρη Δανέζη

Μια θλιβερή ελληνική πρωτιά-βόμβα στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος παρουσιάζει ο «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Αρνησιδικία», που θα μεταδοθεί την Κυριακή, στις 23.50 στο MEGA.

Μια θλιβερή ελληνική πρωτιά-βόμβα στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος παρουσιάζει ο «Ορίζοντας» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Αρνησιδικία», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 17 Μαϊου 2015, στις 23.50 στο MEGA.

Γιατί οι Έλληνες πρέπει να περιμένουν δεκαετίες για την απονομή δικαιοσύνης από τα ελληνικά δικαστήρια; Πως γίνεται να υπάρχουν υποθέσεις που σήμερα παίρνουν δικάσιμο για μετά το 2030; Φταίει ο τρόπος που λειτουργεί το σύστημα, η πολιτεία, η πολυνομία, οι δικαστικοί λειτουργοί και οι δικηγόροι ή η δικομανία των Ελλήνων;

Τη στιγμή που η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασχολείται με μηνύσεις του 2011, ο «Ορίζοντας» αναζητά απαντήσεις για το πρωτοφανές «έμφραγμα» από τις εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις που λιμνάζουν στο ελληνικό δικαστικό σύστημα.

Ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, διακεκριμένοι δικηγόροι, και δικαστικοί υπάλληλοι παρουσιάζουν με μελανά χρώματα την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, πολίτες-θύματα των απίστευτων καθυστερήσεων μιλούν στον «Ορίζοντα» για την πολύχρονη αναμονή που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει ακόμα και τις τρεις γενιές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x