Media

Η αθλητική δράση του διημέρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική του TOP16 της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική του TOP16 της Euroleague και θέλει τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τζάμπολ στην Τουρκία στις 20.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού και της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», Δημήτρη Κοντού. Τηλεοπτική από το Novasports 2.

Το εντός έδρας ντεμπούτο του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας έχει οριστεί για τις 08.00 το βράδυ κόντρα στο Μαυροβούνιο σε ένα διεθνές φιλικό. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει το παιχνίδι ζωντανά από το «Γ.Καραϊσκάκης» σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη και σχόλιο Νίκου Κατσαρού. Στο ρεπορτάζ θα βρίσκονται ο Σωτήρης Ταμπάκος και ο Νίκος Ράλλης. Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE Sport 1 HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης σήμερα στον ΣΠΟΡFM 94,6
Καλεσμένος του ΣΠΟΡFM 94,6 και της εκπομπής Playball από τις 19:00 και για μία ώρα θα είναι ο προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο έμπειρος τεχνικός θα μιλήσει για την δύσκολη φετινή χρονιά στην Α1 Γυναικών, τους λόγους που δεν μπόρεσε η «Ένωση» να πρωταγωνιστήσει και τι χρειάζεται να αλλάξει προκειμένου η ΑΕΚ να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να επιστρέψει στην διεκδίκηση των τίτλων.

Το αθλητικό πρόγραμμα της Παρασκευής
Αύριο στις 21.45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Σ.Ε.Φ. την Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα από τους τρεις τελικούς που έχει μπροστά του και πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί στην επόμενη φάση της Euroleague. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2. Από τα υπόλοιπα ματς του TOP16 θα μεταδοθούν ζωντανά τα: Ζάλγκιρις – Χίμκι (19:45,Novasports 2), Τσεντέβιτα – Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 3) και Αναντολού Εφές - Ουνικάχα Μάλαγα (21:45,Novasports 2 ).

Τέλος, στις 21.45 το Novasports 1 θα καλύψει ζωντανά τη διεθνή φιλική αναμέτρηση Ολλανδία – Γαλλία, που θα διεξαχθεί κανονικά, παρά τις αρχικές ανησυχίες, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Βέλγιο την Τρίτη.

Πρεμιέρα για την νέα σειρά «Heartbeat»
Ξεκινάει απόψε στις 22.00 στο OTE Cinema 4HD η νέα δραματική ιατρική σειρά «Heartbeat», η οποία θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη.

«60’ Ελλάδα» οδοιπορικό στη Σέριφο
Στο νησί του Κύκλωπα και των μεταλλείων, τη Σέριφο, θα περιηγηθεί ο Νίκος Μάνεσης και η εκπομπή «60’ Ελλάδα» στον Alpha σήμερα στις 23.50.

Ταινίες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα προβληθούν αύριο
Εθνική επέτειο χωρίς Πρέκα, Παπαμιχαήλ ,Καρέζη και Κατράκη στην ελληνική TV δεν γίνεται! Την αρχή κάνει στις 19.00 η ΕΡΤ1 με το φιλμ «Μαντώ Μαυρογένους» με την Τζένη Καρέζη. Ακολουθεί στις 21.00 το Mega με τον «Επαναστάτη Ποπολάρο» με τον Κώστα Πρέκα. Την ίδια ώρα, ο ΑΝΤ1 επέλεξε την ταινία «Παπαφλέσσας» με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Η δίκη των δικαστών» με τους Κούρκουλο, Καλογήρου και Κατράκη στις 21.50 η απάντηση του Alpha
Το Star διαφοροποιείται και επιλέγει να δείξει στις 21.50 το ριμέικ της ταινίας του 1976 «King Kong» σε σκηνοθεσία Πίτερ Τζάκσον με τους Ναόμι Γουότς, Τζακ Μπλακ και Άντριεν Μπρόντι.

Επιστρέφει η εκπομπή «Ζω καλύτερα»
Η εκπομπή «Ζω καλύτερα» με παρουσιαστές τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου επανέρχεται στον ΣΚΑΪ με τον 2ο κύκλο επεισοδίων της από αυτό Σάββατο στις 14:00. Στόχος της: να ενημερώνει σχετικά με θέματα υγείας, σωστής διατροφής, άσκησης και well being, εστιάζοντας τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία.

Πρεμιέρα Σεφερλή το Σάββατο στο Star
Ο Μάρκος Σεφερλής από τις 26 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50 δίνει «ΡΑΝΤΕΒΟΥ!» στο Star. Ένας παίκτης αναζητά το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του παρουσιαστή, στο τέλος κάνει την επιλογή του

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x