Media

Η μεταμφίεση του Τάκη Ζαχαράτου ως… Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στην πολιτική επικαιρότητα δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη ούτε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου που πρωταγωνιστεί τις τελευταίες μέρες στην πολιτική επικαιρότητα δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη ούτε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός μίμος κατάφερε να μεταμφιεστεί σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και μάλιστα πολύ πετυχημένα με φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Εγώ η Πρόεδρος της βουλής τσεκάρω τον Τάκη Ζαχαράτο και τον emmanuel monno στο δοκιμαστικό μακιγιάζ για την παράσταση i am what i am !!!!ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.



Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όμως και η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook δεν άφησε ασχολίαστη την συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

H γνωστή παρουσιάστρια επιτέθηκε στην Πρόεδρο της Βουλής παρομοιάζοντας την με τον... Αδόλφο Χίτλερ!

«Ζωή. Άκουσέ με. Σου φυτρώνει ένα μικρό τετράγωνο μουστακάκι στο άνω χείλος. Το είχε και ένας άλλος συνάδελφός σου πολλά χρόνια πριν. Αδόλφο τον έλεγαν» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x