Media

Η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα»

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Η αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, λόγω της γαστρεντερίτιδας που αντιμετώπισαν οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» ,στρέφει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα, η αρχή έγινε στις 15.00 από τον OTE Sport 3 HD με την μετάδοση του αγώνα Αχαρναϊκός-Κασσιόπη και ακολουθεί στις 18.00, από το ίδιο κανάλι, το Κισσαμικός-Εργοτέλης για την 9η αγωνιστική της Football League. Στις 19.30, η αναμέτρηση Βέροια Ηρακλής που ολοκληρώνει την 11 η αγωνιστική της Superleague θα προβληθεί από το Novasports 1. Ραδιοφωνική κάλυψη και των τριών αγώνων από τον ΣΠΟΡFM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα»

Η επιστροφή της πιο επιτυχημένης εκπομπής του ΑΝΤ1 η οποία μπαίνει στην ένατη σεζόν, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 23.15 και υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση επιστρέφουν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη και είναι και πάλι στον «αέρα».

Η «Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου» έρχεται στο MEGA

Ο Χάρης και η Μελίνα παντρεύονται σε μια βδομάδα και ό,τι, μα ό,τι, μπορεί να πάει στραβά θα πάει! Η νέα κωμική σειρά, «Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου», κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ στις 22.00 στο Mega. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Αριέττα Μουτούση κ.α.

Δείτε απόψε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Με τα ντοκουμέντα της πυραμίδας στη διαιτησία που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα, τις απειλές θανάτου για το Noor-One μέσα στη φυλακή αλλά και όλο
το παρασκήνιο του ντέρμπι των «αιωνίων» θα ασχοληθεί απόψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

«A Path Appears» στον Alpha
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, ο Alpha θα προβάλει σε 3 μέρη και σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, το ντοκιμαντέρ «A Path Appears» που αποτελεί ένα διεθνές οδοιπορικό για την καταπίεση και την ανισότητα εις βάρος των γυναικών. Εμφανίζονται οι Τζορτζ Κλούνεϊ, Άσλεϊ Τζαντ, Εύα Λονγκόρια, Τζένιφερ Γκάρνερ, Μία Φάρροου, Ρεγγίνα Χολ, Μάλιν Άκερμαν, Χίλαρι Κλίντον κ.ά. Το πρώτο μέρος θα προβληθεί απόψε στις 00:45, το δεύτερο μέρος αύριο 24 Νοεμβρίου, στις 00:15 και το τρίτο μέρος την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 01:30.

Επιμέλεια Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x