Media

Η τηλεθέαση των πρωινών μετά τον καβγά Σεφερλή-Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε χθες στην πρωινή εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» παρόλο που βρισκόταν στο στούντιο μετά το αναπάντεχο επεισόδιο που είχε on air με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εμφανίστηκε χθες στην πρωινή εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» παρόλο που βρισκόταν στο στούντιο μετά το αναπάντεχο επεισόδιο που είχε on air με τον Μάρκο Σεφερλή, αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έτσι γι’ άλλη μια φορά νικητές στους πίνακες της Nielsen χθες αναδείχτηκαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαιή Σκορδά με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας 24,7% στο σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15 – 44. Από την άλλη πλευρά, στο Mega Ο Μάρκος Σεφερλής και η υπόλοιπη παρέα του έκαναν 19,2% στο σύνολο και 23,2% στο δυναμικό κοινό, παρόλο που η εκπομπή ξεκίνησε από το 14,9% και έφτασε ακόμα και στο 30,4% μετά τις 11:30.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για το Μάρκο, τον τιμώ, τον σέβομαι και αύριο θα είμαι στο πόστο μου κανονικά. Είμαι εκεί, τιμώ επίσης και το κανάλι μου και είμαι εκεί γιατί από εκεί πληρώνομαι. Δεν έχει σημασία γιατί δεν βγήκα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό, είναι όλα εντάξει» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και προφανώς η παρεξήγηση λύθηκε αφού σήμερα είναι κανονικά στο πάνελ της εκπομπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x