Media

Ηρακλής – ΑΕΚ στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Tην δεύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό που πήρε χθες το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα μάθουμε σήμερα με τον Ηρακλή να υποδέχεται στις 19.30 την ΑΕΚ στο Καυτατζόγλειο. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Αλέξη Σαββόπουλου και τηλεοπτικά από το OTE SPORT 3HD.

Κόντρα στην Τσεντεβίτα ο Παναθηναϊκός
Στην Κροατία βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού όπου απόψε φιλοξενείται από την Τσεντεβίτα για την 6η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague. Τζάμπολ στις 20:00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του σταθμού και της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας

Το NBA All Star Game στον OTE TV
Ενα μαγικό τριήμερο γεμάτο δράση και εντυπωσιακά καρφώματα από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου υπόσχεται και το φετινό NBA All Star Game. Ο ΟΤΕ TV θα μεταφέρει ζωντανά από το Τορόντο και τους απεσταλμένους των OTE SPORT Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη όλο το παρασκήνιο με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

«60’ Ελλάδα» στο Πήλιο
Το αποψινό οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση μας οδηγεί στο Πήλιο. Συνήθως το Πήλιο το γνωρίζεις οδικώς. Η εκπομπή «60’ Ελλάδα» επέλεξε τον δύσκολο τρόπο. Οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν το βουνό των Κενταύρων με όλα τα πιθανά μέσα: jeep, άλογα, cannoning, τραίνο… Η συνέχεια επί της οθόνης στις 23.50 στον Alpha.

«Pacific Rim» Σε Α’ Τηλεοπτική προβολή
Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Pacific Rim»σε Α’ τηλεοπτική προβολή σε σκηνοθεσία Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα προβάλλει απόψε στις 21.45 το Star.

Απέναντι στον Αρναούτογλου το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 23:10 το νέο talk show «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha και θα βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη. Στην εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 23:10, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συναντά πρόσωπα που μιλούν χωρίς κανόνες και όρια και που δεν φοβούνται να απαντήσουν στις πιο προβοκατόρικες ερωτήσεις, να αφεθούν και να ξεκλειδώσουν τις ιστορίες τους.

Η «Ελλάδα από το Α ως το Ω» επισκέπτεται τον Βόλο
Την πόλη του Βόλου επισκέπτεται η αυριανή εκπομπή του OTE TV «Ελλάδα από το Α ως το Ω» που θα προβληθεί στις 21.00, ενώ κάθε Κυριακή βράδυ την ίδια ώρα τον Φεβρουάριο, το πρόγραμμα του OTE HISTORY είναι αφιερωμένο στις Χαμένες Πατρίδες.

Έρχεται το «The Art of More»
Η νέα συναρπαστική σειρά «The Art of More» με τους Ντένις Κουέιντ, Κρίστιαν Κουκ και την εκρηκτική Κέιτ Μπόσγουορθ κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00 στο Novacinema 1. Η σειρά θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στον λαμπερό κόσμο των δημοπρασιών της Νέας Υόρκης, όπου …πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ελίτ της πόλης.

«Τανγκό για μια Ψήφο» στον «Ορίζοντα»
Ένα «Τανγκό για μια Ψήφο» παρουσιάζει η εκπομπή «Ορίζοντας» με τον Σωτήρη Δανέζη, την προσεχή Κυριακή στις 23.10 στο MEGA. Η εκπομπή εστιάζει σε μια από τις αιτίες της οικονομικής κρίσης που είναι ταυτόχρονα διαχρονική κι έχει, τις περισσότερες φορές, διακομματική συναίνεση.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x