Media

Ματς «φωτιά» για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη

Με την πρώτη δυάδα αγώνων για την προημιτελική φάση επαναρχίζει απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ όπου οχτώ ομάδες διεκδικούν τον φετινό τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με την πρώτη δυάδα αγώνων για την προημιτελική φάση επαναρχίζει απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ όπου οχτώ ομάδες διεκδικούν τον φετινό τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Ισπανικός εμφύλιος» στην Βαρκελώνη όπου στις 21.45 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (ΟΤΕ SPORT 2HD). Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται στις κερκίδες του «Καμπ Νόου» και ο Τόλης Κοτζιάς θα ενημερώνει συνεχώς τους ακροατές για την εξέλιξη του αγώνα.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας έχει ελληνικό ενδιαφέρον, με τους Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου να πρωταγωνιστούν στην επίσκεψη της Μπενφίκα στην «Αλιάνζ Αρίνα», για να διεκδικήσει το όνειρο, εναντίον της Μπάγερν (21.45, OTE SPORT 1HD).

Νωρίτερα στις 20.00, στο OTE SPORT 2HD και στην εκπομπή ‘UEFA Champions League Show’ θα προβληθεί συνέντευξη του παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης Άνχελ Κορέα, ο οποίος μιλά για την επέμβαση ανοικτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε το 2014, ενώ ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Βασίλης Τσιάρτας, θα βρίσκεται στο στούντιο του OTE TV και θα δώσει πτυχές του ‘’ισπανικού εμφυλίου’’, που γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη
Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του ως "θρύλου" της Ευρωλίγκας, ετοίμασε και θα παρουσιάσει η αποψινή εκπομπή Pick & Roll (20.00, ΟΤΕ SPORT 4HD). Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Τζέιμς Γκιστ προσπαθούν να εξηγήσουν το "φαινόμενο Διαμαντίδης", ενώ στο στούντιο καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή θα βρεθεί ο παλιός διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού και του Άρη, Χρήστος Μυριούνης.

Η έξοδος της Κύπρου από το Μνημόνιο στις «Ιστορίες»
Πώς βγήκε η Κύπρος από το Μνημόνιο, και τα «άδυτα» της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάζουν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα στις 23.15 στον ΣΚΑΪ. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη, έξοδο της χώρας του από το Μνημόνιο, ενώ η Σία Κοσιώνη μπαίνει στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και αποκαλύπτει πώς εξιχνιάστηκαν και πώς ερευνώνται μεγάλες υποθέσεις που συγκλόνισαν τη χώρα.

Η ΕΡΤ3 τιμά την Πανελλήνια Ημέρα Προσφύγων
Η ΕΡΤ3 με αφιερώματα, ειδικά ένθετα και εκπομπές θα τιμήσει σήμερα την Πανελλήνια Ημέρα Προσφύγων, που αποκτά πλέον ουσιαστικό περιεχόμενο καθώς το προσφυγικό ζήτημα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί στις 22:00 η ειδική εκπομπή αφιερωμένη στο προσφυγικό ζήτημα «Σαν τον πρόσφυγα» με τη Δώρα Αυγέρη.

Δυναμική αρχή για το «X-Factor» στον ΣΚΑΪ
Με μια εντυπωσιακή αρχή που προμηνύει τι θα επακολουθήσει προσεχώς στα live του σόου έκανε χθες πρεμιέρα το «X-Factor» στον ΣΚΑΪ εκτινάσσοντας έτσι την τηλεθέαση του καναλιού στα ύψη. Πιο αναλυτικά, στο γενικό σύνολο το «X Factor» σημείωσε μέσο όρο 19,2%, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι και το 21,9%. Στο δυναμικό κοινό, το σόου συγκέντρωσε το 22,7% των τηλεθεατών και κατάφερε να αγγίξει ακόμα και το 25,6%! Το δεύτερο επεισόδιο από τις auditions θα προβληθεί την προσεχή Παρασκευή στις 22.00.

Πόλο και βόλεϊ στη Nova
Ο πολίστας του Παναθηναϊκού, Παντελής Καλογεράκος είναι ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» που θα προβληθεί στις 18.15 στο Novasports 1, ενώ μία ώρα αργότερα στο ίδιο κανάλι και στην εκπομπή «Στο φιλέ» θα είναι επίσης καλεσμένος ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Δημήτρης Χατζηηλιάδης.

«Αυτοψία» σε δίαιτες και πλαστικές επεμβάσεις ομορφιάς
Λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού και τις εξορμήσεις στις παραλίες, ξεκινά η μάχη για τη σιλουέτα. Απόψε στις 23:45 (Alpha), o Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία» ασχολείται με τα σοβαρά και τα ευτράπελα αυτής της τεράστιας βιομηχανίας, με τζίρο εκατομμυρίων ευρώ, που στήνεται στο όνομα της ομορφιάς.

«Χαμένος Παράδεισος» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπενίσιο Ντελ Τόρο ενσαρκώνει τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ στο αστυνομικό θρίλερ «Χαμένος Παράδεισος» το οποίο κάνει απόψε πρεμιέρα στις 22.00 σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1.

Καλεσμένη η Μάγκι Χαραλαμπίδου
Η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής «Parole» στις 23.00 με την Αννίτα Πάνια στο Epsilon TV.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x