Media

Με μουσικό σατιρικό σόου στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Ζουγανέλης

Eνα σατιρικό μουσικό σόου που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Eνα σατιρικό μουσικό σόου που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Ζουγανέλης , μετά τη φετινή του επιτυχία στη θέση παρουσιαστή στο τηλεπαιχνίδι «Hot Seat» του ΣKAΪ.

«Θέλω να σας το αναγγείλω ότι θα κάνουμε με τον ΣΚΑΪ επειδή ούτως ή άλλως έχουμε ένα συμβόλαιο με το κανάλι και πολύ ευγενική συνεργασία και το λέω αυτό. Και μάλιστα που αμειφθήκαμε, γιατί πολύ συνάδελφοι μου δεν έχουν πάρει τα χρήματα που δικαιούνται. Κι αυτό είναι κάτι ας πούμε αυτή την εποχή. Θα κάνουμε ένα σατιρικό μουσικό σόου εβδομαδιαίο. Δεν ξέρω ξέρουμε πότε και πως ακόμα θα υλοποιηθεί. Και τώρα νιώθω ότι ο κόσμος να μπει σε μία διαδικασία να γελάσει, να συνυπάρξει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα σε ερώτηση κατά πόσο τα σόου όπως πχ το «Voice» ανοίγουν πόρτες στους νέους απάντησε: «Δεν υπάρχουν πόρτες. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ. Σε έναν δικό μου άνθρωπο δε θα το συμβούλευα ποτέ. Γιατί ανάβουν κάποια φώτα και μετά αν δεν υπάρχει προσωπικότητα να σηκώσει αυτό το βάρος δεν προχωράς. Αυτοί που πετυχαίνουν στη ζωή δεν έχουν πετύχει από την τηλεόραση. Η τηλεόραση έρχεται μετά να καρπωθεί την επιτυχία των όποιων άλλων» κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x