Media

Μedia: Champions League σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ξανά δράση στο Champions League αυτή την εβδομάδα, με τους τελευταίους τέσσερις αγώνες για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Απόψε στις 21.45 το Cosmote Sport 1HD θα βρεθεί στο «Έτιχαντ», όπου η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και την ίδια ώρα το Cosmote Sport 2 HD θα καλύψει ζωντανά από το «Μπάι Αρένα» το ματς Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για την πρόκριση στους «16» η ΑΕΚ
Το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League έχει η ΑΕΚ μετά τη νίκη της στον πρώτο αγώνα στη Λιθουανία. Η Ένωση υποδέχεται στις 19.30 τη Γιουβέντους και θέλει απλώς τη νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Γιώργου Πετρίδη και τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Το τριήμερο του All Star Weekend από την κάμερα του «Pick & Roll»
Στις 20.00 το Cosmote Sport 4HD και η εκπομπή «Pick & Roll» μεταφέρουν όλα όσα έγιναν το τριήμερο του All Star Weekend στη Νέα Ορλεάνη. Η εκπομπή βρέθηκε στη γιορτή του μπάσκετ, ακολούθησε κάθε βήμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game του ΝΒΑ και μεταφέρει όλο το παρασκήνιο Τέλος από την κάμερα του «Pick & Roll» παρελαύνουν, επίσης, και οι Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στις «Ιστορίες»
Ο Αλέξης Παπαχελάς και οι «Ιστορίες» υποδέχονται τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιάς, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Στις 24.00 στον ΣΚΑΪ.

«Doom» Σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Doom» με τους Ντουέιν Τζόνσον, Καρλ Ούρμπαν και Ρόζαμουντ Πάικ θα προβάλλει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση το Star.Στις 00.45

Εκπαίδευση και μεταναστευτικό στην εκπομπή «Roads»
Στις 22.15 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Roads» με τον Πάνο Χαρίτο θα παρουσιάσει ένα οδοιπορικό στα σχολεία με τα προσφυγόπουλα και θα προσεγγίσει το ζήτημα της εκπαίδευσης των παιδιών εκείνων που μαζί με τις οικογένειές τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους.

Φινάλε για τη σειρά «Η λέξη που δε λες», το θέμα του εθισμού «Αυτοψία»
Το τελευταίο επεισόδιο της κοινωνικής σειράς «Η λέξη που δε λες» θα προβληθεί απόψε στις 21.50 στον Alpha. Τον ίδιο κανάλι στις 23.30 και η εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ καταπιάνεται με το θέμα του εθισμού. Πέντε πρώην εθισμένοι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής και καταθέτουν τα όσα βίωσαν από τα πρώτα στάδια της εξάρτησής τους, ενώ στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όσους παλεύουν ακόμη να απαγκιστρωθούν.

Κόπηκε στον αέρα το «Ράδιο Αρβύλα»
Σε σοβαρά τεχνικά προβλήματα οφείλεται η δεκάλεπτη διακοπή στον «αέρα» του χθεσινοβραδινού «Ράδιο Αρβύλα» όπως εξήγησε λίγο αργότερα ο Αντώνης Κανάκης.

Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Survivor»
Νικητής στην κούρσα της τηλεθέασης της Δευτέρας αναδείχθηκε το «Survivor». Ο ΣΚΑΪ ήρθε πρώτος με 27,3%, αφήνοντας πίσω του όλα τα προγράμματα το τρίωρο που προβλήθηκε το ριάλιτι , αγγίζοντας, μάλιστα, ακόμα και το 51,6% στο νεανικό κοινό!
Απόψε στις 21.00 η συνέχεια.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x