Media

Νέες εκπομπές στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο πρόγραμμα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και έπεται συνέχεια...

Τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 31 Αυγούστου στο πρόγραμμα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και έπεται συνέχεια...

Πιο αναλυτικά:

PICK ‘N’ GOAL

Με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Θανάση Ασπρούλια. Από τις 09.00 έως τις 10.00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η μεγάλη επιστροφή στα ερτζιανά! O Αλέξης Σπυρόπουλος ξαναφοράει τη φανέλα του ΣΠΟΡ FM και κάθε μέρα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, θα αποτελεί το ήμισυ ενός... πρωτοριακού ενημερωτικού ραδιοφωνικού σχήματος. Μαζί με τον Θανάση Ασπρούλια θα στήνουν κάθε πρωί από τις 9.00 έως τις 10.00 το δικό τους Pick & Goal με στόχο να σκοράρουν. Στο χιούμορ! Στην ενημέρωση! Στην άποψη! Στο ποδόσφαιρο! Στο μπάσκετ! Παντού! Και κυρίως στην αθλητική ψυχαγωγία. Στο Pick & Goal η ομάδα είναι πάνω απ'όλα. Κι αν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Θανάσης Ασπρούλιας είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, ας έχουμε στο μυαλό ότι τα... αντίθετα έλκονται! Αναλύσεις και σχόλια που δεν θα ακούσετε αλλού, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που θα συζητηθούν για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΕΞI-ΠΝΟΙ ΤΣΙΤΑ

Με τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Γιώργο Σπανομανώλη. Από τις 06.00 έως τις 07.00 το πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πόσες φορές ανοίξατε το ραδιόφωνο στις 6.00 το πρωί και δεν βρήκατε τίποτα να σας ξυπνήσει; Από αυτή τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, τέρμα η νύστα και η βαρεμάρα! Οι Έξυπνοι Τσίτα έχουν τη λύση! Ανακαλύψαμε το υποκατάστατο του καφέ και το.. σερβίρουμε στο ραδιόφωνό σας! Θα βρείτε την υγειά σας με τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Γιώργο Σπανομανώλη! Το πιο κεφάτο και... τσίτα δίδυμο των ερτζιανών. Έξυπνοι Τσίτα! Κάθε μέρα από τις 6:00 έως τις 7:00 το πρωί, η Μαρία Ζαφειράτου και ο Γιώργος Σπανομανώλης σας καλημερίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία από τους 94,6 και σας... πασάρουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να μην πάτε ανενημέρωτοι στις δουλειές σας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

Με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και τον Άρη Ασβεστά. Από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το παρασκήνιο έρχεται, επιτέλους, στο προσκήνιο! Όλα στο φως από τους μετρ του είδους. Για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει όταν σβήνουν οι προβολείς. Για να ξέρετε τι λένε μέσα στα αποδυτήρια και στα κλειστά γραφεία. Για να μην ακούτε... μπιπ και μισόλογα. Αποκάλυψη τώρα! Η ομάδα κρούσης και έρευνας μεγαλώνει με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, που συναντά στα μικρόφωνα του ΣΠΟΡ FM 94,6 τον Άρη Ασβεστά! Κάθε μέρα στις 5:00 το απόγευμα. Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνει τίποτα στη σκιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x