Media

Ο Μπουρούσης στην εκπομπή «Super Euroleague» και η δράση του τριημέρου

Να αποχαιρετήσει με νίκη την Euroleague μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Να αποχαιρετήσει με νίκη την Euroleague μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Τζάμπολ στις 21.45 με ραδιοφωνική μετάδοση από το ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτική από το Novasports 2. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει στο ίδιο κανάλι η εκπομπή «Super Euroleague» με καλεσμένο τον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας της Λαμποράλ Κούτσα μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στις επικείμενες «μάχες» με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παράλληλα, σήμερα στις 18.00 διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός της Volleyleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ(Novasports 1). Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου θα βρίσκεται στου Ρέντη για λογαριασμό του ΣΠΟΡFM 94,6 και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξή του.
Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε το νέο επεισόδιο του «X Factor»

Στις 22.00 στον ΣΚΑΪ, το δεύτερο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor” σε full High Definition, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live.

Ντέρμπι σε Μιλάνο και Λονδίνο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η κούρσα του ιταλικού πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής. Δύσκολο έργο για Γιουβέντους που αντιμετωπίζει τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» το Σάββατο στις 21.45 (OTE Sport 1 HD ),πιο εύκολο αυτό της Νάπολι η οποία φιλοξενεί την Κυριακή την Βερόνα (16:00,OTE Sport 4 HD), που, όμως, ψάχνει βαθμούς προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.

Στην Premier League, η Λέστερ, η οποία κάθε αγωνιστική που περνά αυξάνει τη διαφορά της από την δεύτερη, Τότεναμ, δοκιμάζεται την Κυριακή εκτός έδρας στη Σάντερλαντ (15:30,OTE Sport 1 HD). Την ίδια ημέρα στις 18.00, τα «σπιρούνια» υποδέχονται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE Sport 1 HD) στο ντέρμπι της 33ης ημέρας.

Νέο ενδιαφέρον στο ισπανικό πρωτάθλημα
Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική ξανάβαλε φωτιά και στη βαθμολογία της La Liga. Η 32η αγωνιστική βρίσκει και τους τρεις διεκδικητές του τίτλου να αγωνίζονται Σάββατο. Στις 17.00, η «βασίλισσα» φιλοξενεί στο «Μπερναμπέου» την Ειμπάρ (OTE Sport 2 HD), στις 19.15 η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται εκτός έδρας με την Εσπανιόλ (OTE Sport 2 HD) και τέλος, στις 21.30 έχουμε την αναμέτρηση Ρεάλ Σοθιεδάδ – Μπαρτσελόνα (OTE Sport 2 HD).

Από εκεί και πέρα, από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου ξεχωρίσαμε τα ματς: Άμκαρ – Ζενίτ (14:30, Novasports 1), Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ( 14:45,OTE Sport 1 HD),Στουτγάρδη - Μπάγερν Μονάχου( 16:30, OTE Sport 3 HD),Σουόνσι – Τσέλσι (17:00,OTE Sport 1 HD), Γκινγκάμπ - Παρί Σεν Ζερμέν(18:00, Novasports 1), Ακαντέμικα – Μπενφίκα ( 20:30, Novasports 3) και Καμπούρ – Άγιαξ( 20:45, Novasports 7). Και την Κυριακή: Έμπολι – Φιορεντίνα (13:30,OTE Sport 7 HD), Σάλκε – Ντόρτμουντ(16:30,OTE Sport 3 HD), Βαλένθια – Σεβίλλη(17:00, OTE Sport 2 HD), Λίβερπουλ – Στόουκ(18:00,OTE Sport 7 HD) και Παλέρμο - Λάτσιο (21:45,OTE Sport 1 HD).

Στις 19:00 την Κυριακή η 29η αγωνιστική της Superlegue
Τα κανάλια Novasports θα βρεθούν και αυτό το απόγευμα της Κυριακής και στα οκτώ ματς της Super League. Αναλυτικά οι μεταδόσεις: Καλλονή - Ατρόμητος (Novasports Extra 2),Βέροια – Ξάνθη ( Novasports Extra 1),Πανθρακικός - Ηρακλής (Novasports 7),ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (Novasports 6),ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (Novasports 24 HD),Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός( Novasports 4), Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (Novasports 3) και ΑΕΚ - Πανιώνιος (Novasports 2).

Φινάλε της κανονική περιόδου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ
Τα κανάλια της Nova θα βρίσκονται σε πέντε από τις έξι αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που διεξάγονται αυτό το σαββατοκύριακο. Στις 17:00, το Novasports 2 θα έχει σε παράλληλη μετάδοση τους αγώνες: Τρίκαλα– Απόλλων Πατρών ,Άρης - Κολοσσός, Καβάλα - ΠΑΟΚ, Κόροιβος Αμαλιάδας - Λαύριο και το Novasports 3 σε ολόκληρη μετάδοση το Κηφισιά – Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι ΑΕΚ-Αρκαδικός, που διεξάγεται και αυτό την ίδια ώρα (17.00) θα καλύψει το OTE Sport 4 HD. Τέλος, δεν είχε οριστεί το ματς Ολυμπιακός-Ρέθυμνο λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων.

Play off βόλεϊ και Α2 Μπάσκετ
Από τα υπόλοιπα σπορ, στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η ΕΡΤ2 βρεθεί στη Σαντορίνη και θα καλύψει ζωντανά τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα play off της Α1 βόλεϊ Γυναικών, Α.Ο. Θήρας-Παναθηναϊκός και στις 18.00 το ίδιο κανάλι θα μεταδώσει το Πανερυθραϊκός – Ηρακλής για την 24η αγωνιστική της Α2 των Ανδρών στο μπάσκετ.

Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο
Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο σε μια βραδιά με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος αύριο στις 21.00 στον Alpha.

«Flashback» στη σειρά «Εγκλήματα»
Την Κυριακή στις 20.00 στον ΑΝΤ1 το αφιέρωμα του «Flashback» στη σειρά «Εγκλήματα», που άφησε εποχή.

Οι ταινίες της Κυριακής
Ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα έχουν προγραμματίσει τα κανάλια για το βράδυ της Κυριακής. Πιο αναλυτικά, το Star θα προβάλλει στις 21.00 την ελληνική κλασσική κωμωδία «Ο Ηλίας του 16ου» με τους Κώστα Χατζηχρήστο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Θανάση Βέγγο.« Αρμαγεδδών» με τους Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ και Μπίλι Μπομπ Θόρτον η πρόταση του Alpha την ίδια ώρα, ενώ το Mega επέλεξε την περιπέτεια «Karate Kid» με τον Τσάκι Τσαν. Τέλος, στις 22.00 το Novacinema 1 θα δείξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την κωμωδία «Spy» με πρωταγωνιστές τους Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζουντ Λο και Τζέισον Στέιθαμ..

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x