Media

Ο Παναθηναϊκός στην Euroleague και το ντεμπούτο του Ζιντάν

Ειδήσεις από το χώρο των Media

Την πρώτη του νίκη στη φάση του Top-16 της Euroleague θέλει απόψε στο Ο.Α.Κ.Α. ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Μάλαγα (21:45) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δημήτρη Κοντού και Βάιου Τσούτσικα και τηλεοπτικά από το Novasports2.

Σήμερα ανοίγει και η ποδοσφαιρική δράση του τριημέρου με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαστιά (21.30, Novasports 3) για την 20η αγωνιστική της Ligue 1.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ολοκληρώνεται ο α΄γύρος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ
Το σαββατοκύριακο πέφτει η αυλαία του α’ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα καλυφθεί ολόκληρη από τα κανάλια της Nova.

Στην Superleague, σχετικά εύκολο έργο έχουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, αφού παίζουν όλοι εντός έδρας, εκτός από τον Παναθηναϊκό που φιλοξενείται από την Καλλονή στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα. Το Σάββατο στις 19.30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Ο.Α.Κ.Α. την Σκόντα Ξάνθη(Novasports 2), ενώ την Κυριακή ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15.00, Novasports 2)στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό (19.30, Novasports 1)στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Η Ευρώπη παίζει μπάλα
Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, δεν έχουμε δράση στην Premier League λόγω κυπέλλου, ούτε και στην Bundesliga λόγω της χειμερινής διακοπής . Υπάρχουν ,ωστόσο, δυνατές αναμετρήσεις στην 19η αγωνιστική της Serie A με δύο από αυτές να διεξάγονται το Σάββατο. Στις 19.00 η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Λάτσιο(OTE Sport 1 HD) και στις 21:45,η Ρόμα τη Μίλαν(OTE Sport 1 HD). Την Κυριακή στις 21.45, η Γιουβέντους, που είναι πλέον στο -3 από την κορυφή, φιλοξενείται από την Σαμπντόρια (OTE Sport 1 HD)και θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί των νικών της-έχει οκτώ.

Στην Ισπανία, το ντεμπούτο του Ζινεντίν Ζινταν στον πάγκο της Ρεάλ κοντρα στη Λα Κορούνια το Σάββατο (21:30, OTE Sport 2 HD) είναι αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την 19η αγωνιστική της La Liga. Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν τα: Μπαρτσελόνα -Γρανάδα(Σάββατο στις 17.00, OTE Sport 2 HD), Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο Σάββατο στις 19:15,OTE Sport 2 HD)και το Θέλτα -Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή στις 21:30, OTE Sport 2 HD).

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, έχουμε για τη Ligue 1 Ανζέ-Καέν (Σάββατο στις 21:00, Novasports 1) και για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος , Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Μπράγκα (Κυριακή στις 18:00, Novasports 7) και Νασιονάλ – Μπενφίκα( Κυριακή στις 22:30,Novasports 3).

«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι»
Σήμερα στις 21.50 ο Alpha θα προβάλλει το δεύτερο μέρος της θρυλικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι» .

«The Twilight Saga: Χαραυγή Μέρος 1ο» απόψε στο Star

Ταινία και από το Star απόψε! Στις 21.45 έχει προγραμματίσει την αμερικανική περιπέτεια «The Twilight Saga: Χαραυγή Μέρος 1ο», που βασίζεται στα bestseller βιβλία της Στέφανι Μέγερ. Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ κ.α.

«Happy Traveller» στην Κοζάνη
Στην Κοζάνη θα βρεθεί το «Happy Traveller» και ο Ευτύχης Μπλέτσας το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 16.45 (ΣΚΑΪ). Ταξιδεύει σε μία από τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες περιοχές της Ελλάδας: Τον δήμο Σερβίων - Βελβεντού στο νομό Κοζάνης με την επιβλητική γέφυρα πάνω από την πανέμορφη τεχνητή λίμνη του Πολύφυτου.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Αφιέρωμα στη Γλυκερία θα παρουσιάσει αύριο στις 21.00 (Alpha) ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η σημαντική ερμηνεύτρια μας θυμίζει με την πηγαία λαϊκότητα της φωνής της κομμάτια. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Κατσαρός, Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Λιδάκης κ.α.

Τις Κυριακές πλέον το #HASHTAG
Αλλάζει ημέρα μετάδοσης η εκπομπή #HASHTAG με την Ελεονώρα Μελέτη στο ETV και θα μεταδίδεται LIVE κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:00. Στην ερχόμενη εκπομπή κάνει #HASHTAG στη λέξη #UFO…

«Το χρονικό της Νάρνια: Ο πρίγκιπας Κάσπιαν»
Την περιπέτεια φαντασίας «Το χρονικό της Νάρνια: Ο πρίγκιπας Κάσπιαν» θα προβάλει ο Alpha την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 22:00. "Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν" αποτελεί τη θεαματική συνέχεια τόσο της ταινίας «Το Χρονικό της Νάρνια», όσο και του ομώνυμου βιβλίου της διάσημης λογοτεχνικής σειράς του Κ. Σ. Λιούις, που κυκλοφόρησε μεταξύ 1950 και 1956 και έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο κλασικά, διαχρονικά, και πολυδιαβασμένα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

«Strangest Weather on Earth» στον ΟΤΕ TV
Στη νέα σειρά του Discovery Science HD, «Strangest Weather on Earth» οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πιο συναρπαστικά καιρικά φαινόμενα που καταγράφονται στον πλανήτη Γη από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα στις 18.50.

Το «Traction» στο Λονδίνο
Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, ξεκινούν τη νέα χρονιά από το Λονδίνο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. To Ημερολόγιο της Pirelli, είναι πια θεσμός και το «Τraction» δεν θα μπορούσε να λείπει. Η εκδήλωση φέτος μετακόμισε στο Λονδίνο για μια λαμπερή βραδιά με την παρουσία πολλών, διεθνούς βεληνεκούς αστεριών των τεχνών και της αυτοκίνησης.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x