Media

Ο Πύρρος Δήμας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Ένας θρύλος του παγκοσμίου αθλητισμού στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 υποδέχεται έναν από τους κορυφαίους αθλητές της ιστορίας. Αυτήν την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα ο Πύρρος Δήμας ζωντανά στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τετράκις Ολυμπιονίκης μιλάει με τους Τάσο Παπαχρήστου, Μάνο Ζερβάκη και Χριστόφορο Ευαγγελάτο για δύο ώρες.
Η συνέντευξη θα προβληθεί και live-streaming μέσω της web tv του sport-fm.gr.

Για την πρόκριση στον τελικό οι άνδρες στο πόλο
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στις 21.15 τη γηπεδούχο και φαβορί της διοργάνωσης Σερβία για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, ενώ θα υπάρχει φυσικά ενημέρωση του κρίσιμου αγώνα και από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Εξ’ αναβολής αγώνες για την Super League
Συντονιστείτε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά τους εξ’ αναβολής αγώνες Λεβαδειακός – Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη – ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που είχαν αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η αρχή θα γίνει στις 17:15 με το παιχνίδι, Λεβαδειακός – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιάννη Παπαδήμου. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2. Στις 19:30 η Skoda Ξάνθη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή του αγώνα ο Ηλίας Μπουναρτζής και τηλεοπτικά από το Novasports1.

Λάτσιο –Γιουβέντους για το Coppa Italia
Για το Κύπελλο Ιταλίας μην χάσετε απόψε στις 21:45 τον αγώνα Λάτσιο – Γιουβέντους, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού που θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο αποψινό «The 2Night Show»
H Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι η αποψινή καλεσμένη της εκπομπής «The 2Night Show» που θα προβληθεί στις 23.15 στον ΑΝΤ1. Σε μια συνέντευξη από καρδιάς, η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι και με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, τραγουδάει ζωντανά στο στούντιο.

Οι ταινίες της ημέρας
Την περιπέτεια μυστηρίου «Το Μούτρο» θα προβάλλει απόψε στις 22.00 το Star. Πρωταγωνιστούν Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Μίνι Άντεν. Τη δραματική περιπέτεια «Ζήτημα Τιμής» θα δείξει απόψε ο Alpha στις 23.50 με τον Κόλιν Φάρελ και τον Έντουαρντ Νόρτον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Τεκμήρια» οικονομίας… στην ΕΡΤ2
Το ντοκιμαντέρ των Άγγελου Τσαούση και Μυρτώς Παπαδοπούλου «The New Plastic Road», μία διεθνή συμπαραγωγή με το ZDF/ARTE με θέμα πώς επηρεάζει η εξέλιξη του εμπορίου και της διεθνούς οικονομίας τις κοινωνίες, όπως την τοπική κοινωνία στο Νταβλάτ του Τατζικιστάν παρουσιάζει η αποψινή εκπομπή «Τεκμήρια ελληνισμού» στις 22.45 στην ΕΡΤ2.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x