Media

Ο Σπανούλης στο «Euroleague Show»

Ειδήσεις από τον χώρο των Media.

Παραμένουμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και σήμερα με την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, χωρίς ωστόσο, ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης έχουν αποκλειστεί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται στη Βεστφαλία από την Ντόρτμουντ (20:00, OTE Sport 2 HD) και οι Αρκάδες υποδέχονται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Σάλκε (22:05,OTE Sport 3 HD). Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται και στα δύο γήπεδα και θα μεταδώσει τα παιχνίδια.

Στην Eurolegue, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λιμόζ στη Γαλλία (Novasports ) για την 9η αγωνιστική και θέλει τη νίκη, τόσο για να «κλειδώσει» την πρωτιά του ομίλου, όσο και για να σπάσει την κακή παράδοση που τον θέλει να μην έχει νίκη στο «Μπομπλάν». Τζάμπολ στις 21.30 και μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του, Νίκου Ζέρβα. Δείτε εδώ αναλυτικά του σημερινό πλούσιο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Σπανούλης στο «Euroleague Show» της ΕΡΤ2
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης θα βρίσκεται απόψε στα στούντιο της ΕΡΤ2 καλεσμένος της εκπομπής «Euroleague Show» με τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Παράλληλα, η εκπομπή θα έχει το ρεπορτάζ του αγώνα «Λιμόζ-Ολυμπιακός», καθώς και τα στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς. Σήμερα στις 11.00 το βράδυ.

Το νέο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ
Το προφίλ της τηλεόραση του ΣΚΑΪ παραμένει ενημερωτικό και μάλιστα ενισχυμένο και εμπλουτίζεται με νέα ψυχαγωγικά προγράμματα. Βραβευμένες ξένες σειρές και σπουδαία ντοκιμαντέρ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του σταθμού, ενώ προστέθηκαν για πρώτη φορά ελληνικές αλλά και ξένες ταινίες σε πρώτη προβολή για την ελληνική τηλεόραση. Παράλληλα-όπως έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει- έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και θα προβάλλει το «Χ-FACTOR», το μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό.

Αναμένονται σύντομα οι πρεμιέρες, τόσο της νέας εβδομαδιαίας εκπομπής που θα παρουσιάζουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και η Σία Κοσιώνη, όσο και της εκπομπής «ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ!» με τον Διονύση Ατζαράκη, όπου η παρουσίαση του είναι βασισμένη στις αρχές του stand-up comedy και θα προβάλλει όλα τα κινηματογραφικά νέα.

Από το νέο έτος, θα ξεκινήσει η προβολή μιας μεγάλης παραγωγής ντοκιμαντέρ-με τη χρηματοδότηση και επιστημονική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση- και αφορά στην: «Ιστορία της διατροφής στην Ελλάδα: από την Προϊστορία μέχρι και σήμερα».

Θυμίζουμε ότι προβάλλονται ήδη η σατιρική εκπομπή, «Οτιναναι» με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου, η «Προβοκάτσια ΤιΒι» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς και η νέα αθλητική εκπομπή, «Kick off» με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/article/Stiles/Media/to-neo-programma-tou-skai/3127683 ολόκληρο το νέο πρόγραμμα.

Έξι νέες ταινίες στους κινηματογράφους
Δίπλα στη Θάλασσα: Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ επιστρέφουν μαζί στη μεγάλη οθόνη με ένα ερωτικό δράμα, όπου υποδύονται ένα παντρεμένο και συναισθηματικά απόμακρο ζευγάρι που καλείτε να αναμετρηθεί με τα μυστικά του και να λάβει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης του και την κοινή του πορεία.

Η Κόρη του Ρέμπραντ: Mια σαρκαστική κωμωδία του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Πρόκειται για μια ιστορία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης στους χώρους μιας πολυτελής έπαυλης, όπου τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική.

Ατίθασες: Η επίσημη υποψηφιότητα της Γαλλίας για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ 2016.Πέντε έφηβα κορίτσια ζουν στο πατρικό τους σπίτι σε μια παραλιακή κωμόπολη της Μαύρης Θάλασσας. Oι γονείς τους έχουν πεθάνει και μεγαλώνουν με την γιαγιά τους κι έναν βίαιο θείο που απειλεί και σηκώνει χέρι αν υποψιαστεί ότι «έχουν λερώσει την τιμή τους»…

Το Μαργαριταρένιο Κουμπί :Βραβείο σεναρίου στο Βερολίνο για το ιστορικοπολιτικό ντοκιμαντέρ του Χιλιανού Πατρίσιο Γκουζμάν. Ένα χρονικό, που καταγράφει την άνοδο του Σαλβαντόρ Αλιέντε στην εξουσία, τη διακυβέρνησή του, το πραξικόπημα του στρατηγού Πινοσέτ και τις πολιτικοκοινωνικές αλλαγές που ακολούθησαν.

Το Πρόγραμμα: Ο Στίβεν Φρίαρς βιογραφεί τον ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ. Η άνοδος και η πτώση του Λανς, απόλυτου κυρίαρχου της παγκόσμιας ποδηλασίας ο οποίος αποδείχτηκε πως κέρδισε τα πάντα ντοπαρισμένος…

Ανατριχίλες: Τα διάσημα τέρατα της σειράς των μπεστ σέλερς «Ανατριχίλες» στην ομώνυμη κωμωδία τρόμου με πρωταγωνιστή τον Jack Black. Ένα τρομαχτικό θέαμα με σασπένς και γερές δόσεις γέλιου για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x