Media

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Ζάγκρεμπ

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 δίνει και σήμερα δυναμικό παρών στην Κροατία με τον άνθρωπο των μεγάλων «διπλών» του Ολυμπιακού, Αντώνη Σαούλη. Ακούστε απόψε στις 21.45 την προσπάθεια του Ολυμπιακού να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκειμένου να κλείσει θέση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ . Σχολιάζει από το Ζάγκρεμπ ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Τηλεοπτική μετάδοση
Η αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά και στο OTE Sport 2HD. Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20.00 η εκπομπή «Uefa Champions League Show» από το ίδιο κανάλι θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα, ενώ μετά το σφύριγμα λήξης, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις από τη δημοσιογραφική ομάδα των OTE Sport. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι στον όμιλο των «ερυθρολεύκων», αυτό ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου θα καλύψει ο OTE Sport 3, ενώ θα υπάρχει και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση όλων των αγώνων της 3ης ημέρας του Champions League από τον OTE Sport 1. Δείτε εδώ ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες
Κατατέθηκε σήμερα στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες οι οποίες θα έχουν δεκαετή διάρκεια. Η συζήτηση και η ψήφισή του θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

«Από Έρωτα» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Σε μια αμιγώς ποδοσφαιρική βραδιά, όπως η σημερινή, το Novacinema απαντά με μια «γυναικεία» πρόταση και μάλιστα σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Στις 22:10,τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD προβάλλουν την αισθηματική κωμωδία «Από Έρωτα», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη.

Ελλάδα - Ρουμανία για το FINA World League πόλο Ανδρών
Το Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, «Πέτρος Καπαγέρωφ» φιλοξενεί απόψε στις 19.00 την αναμέτρηση Ελλάδα-Ρουμανία για την 1η αγωνιστική του FINA World League Ανδρών. Τηλεοπτική κάλυψη από τα Novasports 1 και NS1 HD.

Σε νέα μέρα η«Ανατροπή» του Πρετεντέρη
Κάθε Τρίτη στις 23.55 θα προβάλλεται πλέον η εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη που επιστρέφει απόψε στο Mega για 16 συνεχή χρονιά με άξονα την επικαιρότητα.

«Μη με σκας»: Πρεμιέρα απόψε
Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση του Γιάννη Μπέζου και του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει απόψε στις 22.00 στον Alpha με την φιλόδοξη κωμωδία, «Μη με σκας». Ένα gay ζευγάρι μεσήλικων ζουν κάτω απ’ την ίδια στέγη 30 χρόνια! Η συνέχεια επί της οθόνης…

Επιμέλεια :Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x