Media

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι παντού!

Τρία δυνατά φιλικά δίνουν οι ελληνικές ομάδες σήμερα και ο ΣΠΟΡ FM 94,6, με τους απεσταλμένους του σε Ολλανδία, Τουρκία και Βέλγιο, θα έχει ραδιοφωνική κάλυψη σε όλα.

Τρία δυνατά φιλικά δίνουν οι ελληνικές ομάδες σήμερα και ο ΣΠΟΡ FM 94,6, με τους απεσταλμένους του σε Ολλανδία, Τουρκία και Βέλγιο, θα έχει ραδιοφωνική κάλυψη σε όλα. Η αρχή γίνεται στις 18.00 με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Στεάουα Βουκουρεστίου (Novasports 2). Ακολουθούν στις 21.00, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (Novasports 2) και την ίδια ώρα το ματς του Ολυμπιακού με την Βέστερλο (Novasports 3, ΕΡΤ2).
Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Στη Nova οι εντός έδρας αγώνες των προκριματικών Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ
Η πρώτη σέντρα στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα δοθεί αύριο στις 21.00 στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στην νορβηγική Οντ Γκρέναλντ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2. Όπως ενημέρωσε το συνδρομητικό κανάλι, έχει έρθει σε συμφωνία και με τους ιθύνοντες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των ομάδων τους για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Παραμένουν Τσιμτσιλή-Βερύκιος στον Alpha και Στεφανίδου στο Epsilon
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέας της θα μας καλημερίζουν στον Alpha και την επόμενη χρονιά, όπως ανακοίνωσε το κανάλι της Κάντζας. «Στο πλευρό της παραμένουν η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς, αλλά και ο Δήμος Βερύκιος και ο Σπύρος Λάμπρου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, το ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Epsilon ανανέωσε για τον Σεπτέμβριο και η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά την άκρως επιτυχημένη χρονιά της στο κανάλι του Περιστερίου.

Καθημερινή δραματική σειρά στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ
Ο ΣΚΑΪ για πρώτη φορά εντάσσει στο πρόγραμμα του μυθοπλασία με μια νέα καθημερινή δραματική σειρά που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν.

Το σενάριο, που υπογράφουν οι Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Ριτσώνη, αφορά διαφορετικούς κόσμους, που η μοίρα και κυρίως μια σειρά από προδοσίες, τους συνδέει σε μια παράλληλη, αλλά και δεμένη μεταξύ τους πορεία. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Φίλιππος Σοφιανός, Γιώργου Νινιού,Αλεξάνδρα Παλαιολόγου,Ορφέα Παπαδόπουλο, Φιλίππα Ταμπάρη ,Χριστίνα Κυριακού, Κώστας Σόμμερ Σωτήρης Μεστάνας.Γιώργος Νινιός, Πέτρος Λαγούτης και Γιώργος Αναγιωτός.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x