Media

Ο τελικός του Champions League στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 21:45, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο θα μεταδώσει και φέτος τον μεγάλο Τελικό του Champions League, ανάμεσα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, στις 21:45, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο θα μεταδώσει και φέτος τον μεγάλο Τελικό του Champions League, ανάμεσα στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Η «φωνή» των τελικών, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει ζωντανά από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου την μεγάλη αναμέτρηση των δύο φιναλίστ.

Από νωρίς το μεσημέρι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου Τελικού! Συντονιστείτε στους 94,6 και ακούστε τις ανταποκρίσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και του Αντώνη Καρπετόπουλου, αλλά και όλα τα τελευταία νέα από τους πρωταγωνιστές των δύο ομάδων.

Η ευρωπαϊκή βραδιά θα ξεκινήσει από τις 20:00 με τον Γιώργο Μαραθιανό όπου ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα παρουσιάσει μία pre-game εκπομπή αφιερωμένη στη διοργάνωση.

Από τις 21.30 έως τα μεσάνυχτα τη σκυτάλη παίρνει στο στούντιο του σταθμού ο Κώστας Μιαούλης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Αντώνης Σαούλης ανοίγουν τις γραμμές για τους ακροατές και σχολιάζουν μαζί τους τη συναρπαστική μονομαχία.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε τον φετινό μεγάλο Τελικό του CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x