Media

Ολυμπιακός – Άντερλεχτ ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ειδήσεις από τον χώρο των media.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζεται καθώς απόψε στις 20.00 δίνει τον πρώτο του αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» την σπουδαία αναμέτρηση. Μεταδίδει από τις Βρυξέλλες ο Γιώργος Νοικοκύρης. Τηλεοπτική μετάδοση από το OTE SPORT 2.

Το UEFA Europa League στον ΟΤΕ TV
Στις 20.00 θα αρχίσει η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού και παράλληλα, ακόμη 8 live, αποκλειστικές μεταδόσεις από τον ΟΤΕ TV . Πιο αναλυτικά: Ντόρτμουντ-Πόρτο (OTE SPORT 3HD), Φιορεντίνα-Τότεναμ (OTE SPORT 5HD), Βιγιαρεάλ-Νάπολι (OTE SPORT 7HD), Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (OTE SPORT 8HD). Στις 22.05 τη σκυτάλη παίρνουν οι αναμετρήσεις Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ (OTE SPORT 3HD), Μαρσέιγ-Μπιλμπάο (OTE SPORT 5HD), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Σάλκε (OTE SPORT 7HD) και Γαλατασαράι- Λάτσιο (OTE SPORT 8HD).

Αυλαία για την 19η αγωνιστική της Basket League
Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 19η εμβόλιμη αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Στις 16.00 το Ρέθυμνο υποδέχεται το Λαύριο, στις 17.00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τα Τρίκαλα (ΟΤE Sport 4), ενώ στις 19.00 διεξάγονται οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Αρκαδικός (Novasports 2) και Απόλλων Πατρών – ΑΕΚ (Novasports 1). Ραδιοφωνική μετάδοση όλων των αγώνων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας

Ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας
Συντονιστείτε αύριο στις 12.30 ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε ζωντανά από τα γραφεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Άρη Ασβεστά για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να μπαίνουν στην κληρωτίδα.

Πρεμιέρα για τις «Ειδικές αποστολές» στην ΕΡΤ1
Μια νέα εκπομπή δημοσιογραφικών αποστολών και έρευνας με τίτλο «Ειδικές αποστολές» και παρουσιαστή τον Φάνη Παπαθανασίου κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Πέμπτη.

Έτσι λοιπόν απόψε ανήμερα της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής για το προσφυγικό, η εκπομπή θα εστιάσει στο φλέγον αυτό θέμα, όπου ο δημοσιογράφος ταξίδεψε στη Λέσβο και κατέγραψε συγκλονιστικές ιστορίες ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, τις τακτικές των διακινητών, τους ήρωες του λιμανιού της Μυτιλήνης και της Συκαμιάς, καθώς και την καθημερινότητα στο κέντρο καταγραφής στη Μόρια.

«Ότι να ‘ναι» απόψε στον ΣΚΑΪ
Τα μέτρα ασφαλείας στο Μέγαρο Μαξίμου, τσεκάρει η αποψινή εκπομπή «Ότι να’ ναι» και στήνει μια κρυφή κάμερα απέναντι από την πρωθυπουργική οικία και βλέπει ποιους αφήνει η Αστυνομία να περάσουν και ποιους όχι. Επίσης, συγκινημένο από την ομολογία του Μητροπολίτη Άνθιμου πως η Εκκλησία γλίτωσε ΕΝΦΙΑ λόγω φτώχειας, όλο το καστ της εκπομπής παρουσιάζει ένα τραγούδι-έκπληξη που θα ευαισθητοποιήσει και τον πλέον άκαρδο. Απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τους Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου.

«60’ Ελλάδα»: Οδοιπορικό στο Βέρμιο και το Σέλι
Στο Βέρμιο και το Σέλι θα περιηγηθούν απόψε οι τηλεθεατές της εκπομπής «60’ Ελλάδα’ με τον Νίκο Μάνεση που θα προβληθεί 10’ πριν τα μεσάνυχτα στον Alpha.

Μουσικό ντοκιμαντέρ στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη
Ο Αντώνης Κανάκης, αναλαμβάνει χρέη οικοδεσπότη και παρουσιάζει τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ του κόσμου σε μία εκπομπή. «Στο IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival» η μουσική και ο κινηματογράφος συναντιούνται στην πιο ειλικρινή τους μορφή: το ντοκιμαντέρ. Αυτή την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

«Prisoners» και «καθηγητής με το ζόρι σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Μην χάσετε απόψε στις 21.45 στο Star την ταινία μυστηρίου «Prisoners» σε Α’ τηλεοπτική προβολή με τους Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ και Βαϊόλα Ντέιβις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίσης, το Σάββατο στις 22.00 δείτε στο Novacinema 1 την αισθηματική κωμωδία «Καθηγητής με το ζόρι» με τους Χιου Γκραντ, Μαρίζα Τομέι, Άλισον Τζάνεϊ και Τζέι Κέι Σίμονς.

«Στη γειτονιά μας»: Περιήγηση στην Καισαριανή
Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 18:00 (Alpha) η εκπομπή «Στη γειτονιά μας», με άρωμα και χρώμα από παραδοσιακές γειτονιές της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη στην πρώτη εκπομπή μας οδηγούν στην Καισαριανή, μια γειτονιά ιστορικής, με σημαίνουσα βαρύτητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Μεταξύ άλλων ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, αναπολεί τα σχολικά του χρόνια, τους πρώτους του έρωτες, τα φλερτ, τις εικόνες και τις μυρωδιές από την γειτονιά του.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x