Media

Όχι στον συμψηφισμό για τα τέλη των καναλιών λέει ο Παππάς

Δεν υπάρχει πρόθεση από την κυβέρνηση συμψηφισμού για τα τέλη των τηλεοπτικών καναλιών την περίοδο 2011-2014 διαμήνυσε χθες ο Νίκος Παππάς.

Ο Υπουργός Επικρατείας τόνισε αργά χθες το βράδυ από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του αιτήματος της κυβέρνησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής η οποία θα ερευνήσει τους λόγους που μπήκε η χώρα στα μνημόνια, ότι «συγκεκριμένα Μέσα που έχουν συνηθίσει τη φορολογική ασυλία προσκόμισαν επιχειρήματα που δεν αντέχουν κριτική» και πρόσθεσε: « Δεν υφίσταται κανένα θέμα συμψηφισμού. Στον σχετικό νόμο προβλέπεται ότι ο τηλεοπτικός χρόνος προς κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο παρέχεται δωρεάν. Άλλοι λένε πως επειδή έχουμε περάσει στην ψηφιακή εποχή δεν πρέπει να πληρώσουν για χρέη που αφορούν όταν εξέπεμπαν αναλογικά. Όμως η ψηφιακή μετάβαση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Παππάς «δεν γίνεται να παίζουμε γιατί ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει και δεν μπορεί κανείς να διεκδικεί τη φορολογική ασυλία». Αναφορικά με την ΕΡΤ δήλωσε: «Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, με μια νέα σύμβαση παραχωρούνταν στην Digea οι συχνότητες» και κατέληξε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ αποτελεί « την κατάργηση της πράξης της προηγούμενης κυβέρνησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x