Media

Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα και τηλεοπτικά τριημέρου

Ειδήσεις από το χώρο των Media.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21.45 την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα για την 9η αγωνιστική της Euroleague με στόχο τη νίκη-πρόκριση για το Top-16 και ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται στο Ο.Α.Κ.Α. από νωρίς με τους Δημήτρη Κοντό και Βάιο Τσούτσικα. Τηλεοπτικά η αναμέτρηση θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2. Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις της διοργάνωσης θα καλυφθούν από τα κανάλια της Nova. Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Πανιώνιος-ΑΕΚ στα Novasports 2 και Novasports 2 HD
Τα κανάλια της Nova θα καλύψουν live και τους οκτώ αγώνες της 14ης αγωνιστικής της Superleague με την εκτός έδρας δοκιμασία της ΑΕΚ στην Ν.Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο (Σάββατο στις 19.30, Novasports 2)να ξεχωρίζει. Νωρίτερα, στις 15.00 ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανθρακικό (Novasports 2 ) και στις 17.15,ο Πλατανιάς τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1). Την Κυριακή νωρίς νωρίς και συγκεκριμένα στις 15.00,ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (Novasports 2), ακολουθούν στις 17.15 τα Σκόντα Ξάνθη-Βέροια(Novasports 3),Ατρόμητος-Καλλονή (Novasports 2) και τέλος, στις 19.30 η δύσκολη προσπάθεια του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Novasports 1).

Την Κυριακή τα «δυνατά» παιχνίδια
Από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ματς που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού τριημέρου είναι την Κυριακή. Στις 19.00, έχουμε σέντρα στο Νάπολι-Ρόμα (OTE Sport 3 HD) για την 16η αγωνιστική της Serie A, στις 19.15 στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο (OTE Sport 2 HD) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Primera Division, στις 21.45 στο Γιουβέντους – Φιορεντίνα (OTE Sport 1 HD),επίσης, για την 16η αγωνιστική της Serie A και τέλος, στο Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν (22:00, Novasports 2) για την 18η αγωνιστική της Ligue 1.

Μόνο εξ αναβολής στην Α1 Μπάσκετ
Στα άλλα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα, δεν έχουμε αγωνιστική στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ παρά μόνο το εξ αναβολής, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Δευτέρα 17.30, Novasports 2). Υπάρχει βέβαια μεγάλο παιχνίδι στην Α1 Χάντμπολ Ανδρών για την 12η αγωνιστική και δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – ΑΕΚ(Σάββατο στις 15.00, ΕΡΤ2). Ξεχωρίζει και ο αγώνας για την Α1 πόλο Ανδρών ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκό (Σάββατο στις 16.00,Novasports 3), καθώς και το Παμβοχαϊκός-Παναθηναϊκός (Κυριακή στις 18:00, Novasports 4) για την 9η αγωνιστική της volleyleague.

Goal χωρίς σύνορα
To Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα των μεγάλων της Superleague ενόψει της 14ης αγωνιστικής .Θα προβληθούν, επίσης, γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, εκπληκτικό θέαμα από το ΝΒΑ και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Το «Happy Traveller» στην Πράγα
Με βόλτες από την παλιά πόλη της πρωτεύουσας της Τσεχίας, την Πράγα ξεκινάει το αυριανό «Happy Traveller». Ο Ευτύχης Μπλέτσας δοκιμάζει τα νόστιμα παραδοσιακά τσέχικα πιάτα, στα πιο όμορφα μαγαζιά της πόλης, ενώ δεν λείπουν οι μεσαιωνικές καταστάσεις με ξιφομαχίες και φωτιές στα άδυτα των υπογείων στοών της πόλης. Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Ο Λουδάρος καλεσμένος της Σπυροπούλου
Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο Αντώνης Λουδάρος αλλά σαν καλεσμένος αυτή τη φορά. Αύριο, Σάββατο στις 09.45 στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται τον ηθοποιό που την περυσινή χρονιά ήταν συμπαρουσιαστής της εκπομπής. Εκτός από τον Λουδάρο στον καναπέ του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» θα καθίσει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Μπάμπη Στόκα
Αφιέρωμα στον Μπάμπη Στόκα έχει ετοιμάσει αυτό το Σάββατο στις 21.00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Τραγουδούν μαζί του οι: Μανώλης Μητσιάς, Σόνια Θεοδωρίδου, Γιώτα Νέγκα, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Σοφία Αβραμίδου και Φρόσω Στυλιανού, ενώ συμμετέχουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Δημοσθένης Ταμπάκος, Λευτέρης Πετρούνιας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Νικόλτσιου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Άγγελος Μπούρας, Ξενοφών Ραράκος, Τάκης Γαλιάτσος, Δημήτρης Καρατζιάς.

«Ένα Τραπέζι Ελλάδα» από την …Θεσσαλονίκη
Η Chef, Ντίνα Νικολάου και ο ΣΚΑΪ αυτή την Κυριακή στις 20.00 ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη και αναζητούν την γραφική πλευρά της στην Άνω Πόλη. Κάνουν μια στάση για να γευθούν το κουλούρι Θεσσαλονίκης και σεργιανίζουν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας για να ανακαλύψουν νέες γεύσεις. Επιστρέφουν βέβαια στην Αθήνα και μας προτείνουν ένα λαχταριστό και πεντανόστιμο μενού: πιπερόπιτα με μπεσαμέλ, σπαγγέτι με αυθεντική μπολονέζ και μουσταλευριά με πετιμέζι & σοκολάτα.

«Οι Γαμπροί της ευτυχίας»: Το ριμέικ της ταινίας του ’60 στα κανάλια Novacinema!
Το ριμέικ της κωμωδίας των Τσιφόρου – Βασιλειάδη, «Οι Γαμπροί της ευτυχίας» επέλεξαν τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD σε Α’ τηλεοπτική προβολή για αυτή την Κυριακή στις 22:00. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και τη διασκευή ο Κωστής Παπαδόπουλος και η Έλενα Σολωμού, σε μια ταινία γεμάτη κωμικές ατάκες και καυστικά σχόλια για τον θεσμό του γάμου και την ελληνική πραγματικότητα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Χρύσα Ρώπα, Κώστα Αποστολάκη και Μπέσυ Μάλφα.

KICK OFF στις 21:40 την Κυριακή
Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη θα μας παρουσιάσει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 14η αγωνιστική της Superleague. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, ενώ ο Παναγιώτης Βαρούχα θα σχολιάσει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής. Ακόμη θα προβληθούν γκολ από τη Football League, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x