Media

Προκριματικά Euro 2016 και Football League

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Παραμένουμε σε ρυθμούς προκριματικών και σήμερα με τον OTETV να δίνει το παρόν σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο OTETV θα βρίσκεται σήμερα και στο μοναδικό ελληνικό γήπεδο που έχει δράση. Στις 18.00, θα καλύψει απευθείας την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Δεν αλλάζει ώρα το δελτίο του Alpha
Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Αlpha να αλλάζει ώρα και διάρκεια στο κεντρικό του δελτίο προέβη με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός.

Πρεμιέρα σήμερα για τον Άκη Πετρετζίκη
Επέστρεψε σήμερα στο Mega η εκπομπή μαγειρικής, «Κάν' το όπως ο Άκης». Ο γνωστός σεφ μαγειρεύει εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ, ο οποίος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής. Από σήμερα και κάθε μέρα στις 16.00.

Νέα ώρα για τον καιρό του Σάκη Αρναούτογλου
Από σήμερα και κάθε μέρα, στις 20.40 λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων συντονιζόμαστε την ΕΡΤ1 για να δούμε τη μετάδοση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Νέες αποκαλύψεις απόψε στη "Δίκη"
Και σήμερα « Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» έχει πολλά για τα άδυτα της διαιτησίας και του αθλητισμού. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης και οι καλεσμένοι αποκαλύπτουν όλα όσα οι άλλοι προσπαθούν να … καλύψουν. Σήμερα 15 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα.

Το «Derby» στο Μακεδονία TV
Απόψε στις 22:00, στο Μακεδονία TV, η εκπομπή «Derby» και ο Κώστας Χήτας έχουν μια αποκλειστική δημοσκόπηση για την Εθνική μας ομάδα, που απογοήτευσε τους Έλληνες φιλάθλους με τον αποκλεισμό της από τα τελικά του ΕYRO 2016.

Η σειρά «What Remains» στην ΕΡΤ2
Μια νέα αστυνομική, δραματική σειρά μυστηρίου, το «What Remains» παραγωγής BBC ,θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από σήμερα έως και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 22.00, οι Έλληνες τηλεθεατές αποκλειστικά στην ΕΡΤ2.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x