Media

Ραδιοφωνικά τα φιλικά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, από τη Nova του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τα τελευταία νέα από το χώρο των Media

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη τα σημερινά φιλικά Τρίκαλα-ΑΕΚ (19.00) και Ατρόμητος –ΠΑΟΚ (21.15). Αντίθετα, ο αυριανός φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Ομόνοια και Παναθηναϊκό στην Κύπρο , που θα ξεκινήσει στις 20.00, θα καλυφθεί από το Novasports1HD. Θα υπάρχει, βέβαια, ραδιοφωνική μετάδοση και των τριών αναμετρήσεων από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το «Fight Club» επιστρέφει στον ΣΠΟΡ FM 94,6
Τρία χρόνια χωρίς «Fight Club» ήταν πολλά. Αυτό σταματάει εδώ. Μετά από απαίτηση δισεκατομμυρίων ακροατών απ' όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ο «γιατρός του έρωτα» και η «μουχρίτσα από δίπλα του» επιστρέφουν στο ραδιοφωνικό τους σπίτι, τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Από την πλευρά τους, Γιάννης Τσαούσης και Κώστας Βαϊμάκης (+ συμμετοχή-έκπληξη, που θα αποκαλυφθεί στην ώρα της) υπόσχονται να τα δώσουν όλα για τον χαβαλέ, να δουν κάθε εκπομπή ξεχωριστά και να κάνουν ταμείο στο τέλος. Όπως έκαναν πάντα άλλωστε. Σύντομα στα ραδιόφωνά σας!

Φωτιά στον ΑΝΤ1
Χωρίς τηλεοπτικό σήμα για δύο ώρες έμεινε την Τρίτη ο ΑΝΤ1, καθώς και τα ραδιόφωνα του ομίλου, EASY 97,2 και Ρυθμός, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στο κτίριο του καναλιού στο Μαρούσι. «Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας», ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

H πρεμιέρα του Championnat και το Super Cup Ισπανίας στη Nova
Το τριήμερο 12 –14 Αυγούστου αρχίζει το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο, όπως είναι ήδη γνωστό, θα μεταδίδεται ζωντανά από τα κανάλια Novasports. Η πρώτη σέντρα θα δοθεί την Παρασκευή στις 21:00 ανάμεσα σε Μπαστιά - Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 1). Επίσης, την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 23.00το Novasports2HD θα καλύψει ζωντανά το ματς Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη για το Super Cup Ισπανίας, όπως και το δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη.

Το «Junior Music Stars» έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ
Ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τον παιδικό μουσικό διαγωνισμό «Junior Music Stars», που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με μαέστρο τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Στο πλευρό του η Αντωνία Καλλιμούκου, που θα μεταφέρει το κλίμα από το backstage.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x