Media

Στα ύψη η τηλεθέαση του τελικού!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των media

Μαζί με τους Πορτογάλους πανηγύρισαν και οι Έλληνες την κατάκτηση του Euro από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, μονοπωλώντας, μάλιστα, το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον, αφού η τηλεθέαση του τελικού σημείωσε 54,9% στο γενικό σύνολο. Κατά διαστήματα έφτασε στο 65,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος της τηλεθέασης ήταν στο 55,3%.

Μεγάλα ποσοστά και ο τελικός του X Factor
Εβδομάδα των τελικών αυτή που μας πέρασε, αφού εκτός από το Euro, την Παρασκευή έπεσε η αυλαία και στο X Factor με μεγάλο νικητή τον Ανδρέα Λέοντα αλλά τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι το Φαλήρου, είχε σταθερά υψηλές τηλεθεάσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια προβολής του μουσικό talent show με τον τελικό να κάνει μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 30,8% στο δυναμικό, ενώ η μέγιστη τιμή έφτασε στο 42,6% στο τελευταίο μισάωρο, όταν και είχαμε την ανάδειξη του νικητή.

Το ΣτΕ απέρριψε και τις προσφυγές Αlpha, Star Channel και Έψιλον
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Έψιλον τα οποία τρεφόντουσαν κατά της διαγωνιστικής διαδικασίας χορήγησης των 4 τηλεοπτικών αδειών, 3 εκατ. ευρώ η κάθε μια, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), και ενώ ήδη έχει απορριφθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Mega Channel.

Ανανέωσε με Alpha η Νικολούλη
«Φως στο Τούνελ» και την επόμενη σεζόν στον Alpha, όπως ανακοίνωσε το κανάλι της Κάντζας. «Ο Alpha, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη» αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x