Media

Στην ΕΡΤ3 ο Αρης

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Το πρώτο τους «ραντεβού» στο φετινό Eurocup έχουν σήμερα τρεις ελληνικές ομάδες. Στις 19:00, η ΑΕΚ επιστρέφει έπειτα από 8 χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια και υποδέχεται τη ρωσική Κράσνι με μετάδοση από το OTE Sport 4. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ζολνόκι στο «Παλατάκι» με μετάδοση από το Novasports 2.

Την τελευταία στιγμή, η ΕΡΤ3 κατάφερε και έκλεισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη, που μέχρι χθες ήταν στον αέρα και έτσι οι φίλοι του «Αυτοκράτορα» θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν «live» την εκτός έδρας προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στην τουρκική Τράμπζνοσπορ, επίσης στις 19.00. Ραδιοφωνική ενημέρωση και των τριών αγώνων από τον ΣΠΟΡFM 94.6 .

Πανσερραϊκός -Ολυμπιακός Β. στον OTETV
Τα εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής της Football League στον OTETV. Δείτε στις 16.00, Πανσερραϊκός -Ολυμπιακός Βόλου από τον OTE Sport 3 HD και στις 18.30, Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή από το ίδιο κανάλι. Ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡFM 94.6 .

«Euro Euro όλοι»
Σήμερα στις 22:00 στην ΕΡΤ, ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο Βασίλης Μότσης, σε μία δίωρη εκπομπή –«Euro Euro όλοι»-κάνουν τον απολογισμό της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Euro 2016 και συζητούν για την επόμενη μέρα.

Η ταινία «The Iceman» στο Star
Μην χάσετε απόψε στις 22.10 στο Star σε A’τηλεοπτική προβολή, την αμερικανική ταινία «The Iceman».Μία πραγματική ιστορία του πολωνικής καταγωγής, Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι, που επί περίπου 30 χρόνια ζούσε μια διπλή ζωή…

«360ο» Ο κύκλος της αλήθειας
Πρεμιέρα κάνει τα μεσάνυχτα για 2η σεζόν η εκπομπή «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha. Στο αποψινό επεισόδιο η κάμερα της εκπομπής αποκαλύπτει τις ιστορίες των Ελλήνων που πήραν μέρος σε μάχες κατά των Τζιχαντιστών.

«Live» συζήτηση για τις Σκουριές στην ΕΡΤ3
Η ΕΡΤ3 ανοίγει τον δημόσιο διάλογο για τις Σκουριές και τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές σε μία τηλεοπτική εκπομπή σε απευθείας σύνδεση. Απόψε στις 23.00 στην ΕΡΤ3.

«Δεν έχω λόγια» για τον Γιώργο Καπουτζίδη στο Mega
Στην παρουσίαση ενός νέου μουσικού παιχνιδιού θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Πρόκειται για ένα υπέροχο παιχνίδι που στο εξωτερικό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και ήρθε στον δρόμο μου εντελώς ξαφνικά. Να σκεφτείτε όταν μου το πρότειναν οι άνθρωποι του Mega, βρισκόμουν στην Αίγινα», αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο «TVΕθνος».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x