Media

Στην τελική ευθεία για την ΕΡΤ 3

Ο νέος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ 3 Γιάννης Μυλόπουλος και ο νέος Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ ανέλαβαν χθες τα καθήκοντά τους όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Οι κύριοι Μυλόπουλος και Κάντερ Μπαξ είχαν στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΡΤ3, στην Αγγελάκη 2, την πρώτη επίσημη συνάντηση με τους νέους συντονιστές της ΕΡΤ3: τον Χρήστο Γιαννούλη (Ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (Ραδιόφωνο).

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ 3 επισήμανε ότι σήμερα είναι μια νέα μέρα: «Είναι μεγάλη ευθύνη να δώσουμε στην ελληνική κοινωνία μια δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, πλουραλιστική, αξιόπιστη και αντικειμενική, μακριά από ιδιοτέλειες και συμφέροντα. Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και διοίκηση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επιτυχία της ΕΡΤ 3».

Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ 3 δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, να κάνουμε την ΕΡΤ3 όπως ήταν και καλύτερη. Απαιτείται μεγάλη και επίμονη προσπάθεια από όλους».

Το τρίτο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ 3, βάσει των προβλεπομένων από το νόμο.

Η ΕΡΤ 3 σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι στις οθόνες των τηλεθεατών από την επίσημη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ενώ ήδη εκπέμπει κανονικά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ 3 στις συχνότητες 102FM και 9.58FM.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x