Media

Στο... ζάπινγκ απόψε

Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι θα είμαστε σήμερα το βράδυ, αφού το πρόγραμμα του Champions League περιλαμβάνει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια για τη φάση των «16».

Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι θα είμαστε σήμερα το βράδυ, αφού το πρόγραμμα του Champions League περιλαμβάνει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια για τη φάση των «16».

Στις 21.45,ο OTE Sport 2 HD θα βρίσκεται στο Τορίνο και στην μεγάλη αναμέτρηση Γιουβέντους -Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.

Την ίδια ώρα στο Λονδίνο, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να επιθυμεί διακαώς να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που τον θέλει να μην έχει σκοράρει απέναντι στον Τσεχ όσες φορές έχουν συναντηθεί-έξι συνολικά. Την εικόνα από το «Εμιρέιτς» μας μεταφέρει ο OTE Sport 1 HD σε περιγραφή Χρήστου Σωτήρακόπουλου.

Νωρίτερα στις 17.30 στο Βραχάτι , Παμβοχαϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών. Ραδιοφωνική κάλυψη από τον ΣΠΟΡFM94,6 και τον απεσταλμένο του Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τηλεοπτική από την ΕΡΤ3.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Καρμέλο Άντονι και ο Ντε Μάρκους Κάζινς στον OTE TV

Στη σημερινή εκπομπή του OTE Sport 4HD «Pick & Roll» με τον Βασίλη Σκουντή οι Καρμέλο Αντονι και Ντε Μάρκους Κάζινς μιλάνε για τους Έλληνες συμπαίκτες τους, Θανάση Αντετοκούνμπο και Κώστα Κουφό, αλλά και για την πορεία των Νικς και των Κινγκς αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Παράλληλα, ο Άντονι Ντέιβις απαντά στο αν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Ρίο με την Εθνική Αμερικής. Τέλος, οι Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεζ και Γιάννης Μπουρούσης, μεταξύ άλλων, μιλούν στην κάμερα του ΟΤΕ TV για όσα έζησαν στο Copa Del Rey.

Οι Κοκκινάκης, Ταμπουρατζής στην εκπομπή «Στο Φιλέ»

Στα στούντιο της Nova μαζί με το τρόπαιο θα βρεθούν οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης και Κώστας Ταμπουρατζής καλεσμένοι της εκπομπής «Στο φιλέ». Απόψε στις 19.00 στο Novasports 1.

Τα ασυνόδευτα παιδιά των προσφύγων και αφιέρωμα για την τηλεόραση απόψε στις «Ιστορίες»

Δύο μεγάλα επίκαιρα θέματα ανοίγουν οι αποψινές «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Η εκπομπή εστιάζει στην ιστορία των ασυνόδευτων παιδιών του πολέμου και της προσφυγικής κρίσης αλλά και στον σκοτεινό κόσμο του trafficking και της εμπορίας ανήλικων προσφύγων. Κι ακόμη ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης από την πρώτη εκπομπή της κρατικής έως τα ιδιωτικά κανάλια και το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο. Απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ.

Έρευνα του Star: «Μία χώρα αποχαιρετά το μνημόνιο στα ελληνικά...»

Τρία χρόνια μετά το δραματικό κούρεμα καταθέσεων του 2013, η Κύπρος βγαίνει πανηγυρικά από το μνημόνιο. Οι Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος και ο οπερατέρ Βασίλης Τζόκας, ταξιδεύουν στο νησί, που τα έκανε όλα διαφορετικά, σε σχέση με την Ελλάδα, για να αποκτήσει μία δεύτερη ευκαιρία και να αρχίσει το 2015 να ξαναζεί και να αναπτύσσεται οικονομικά.Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο Star.

Το «Εξωτικό ξενοδοχείο Μάριγκολντ ΙΙ» σε Α’ τηλεοπτική προβολή

Το sequel της ταινίας «Εξωτικό ξενοδοχείο Μάριγκολντ» με τους Τζούντι Ντεντς, Ρίτσαρντ Γκιρ, Μπιλ Νάι, Μάγκι Σμιθ, Σίλια Ίμρι και Ντεβ Πάτελ έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή απόψε στις 22.00 στο Νovacinema 1.

Συνεχίζεται το αφιέρωμα του ΟΤΕ TV στον Μάρτιν Σκορσέζε

Το αφιέρωμα στον Μάρτιν Σκορσέζε συνεχίζεται από το ΟΤΕ Cinema 2.Σήμερα θα προβάλλει το μουσικό ντοκιμαντέρ του 1978, «The Last Waltz» για την τελευταία εμφάνιση επί σκηνής του ροκ συγκροτήματος ‘The Band’, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Μπομπ Ντίλαν, ο Έρικ Κλάπτον, η Τζόνι Μίτσελ και ο Ρίνγκο Σταρ, αλλά και την εξαιρετική ταινία «Ο Τελευταίος Πειρασμός», μεταφορά στην οθόνη του ομώνυμου βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη, με τον Γουίλεμ Νταφόε. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 20.00 & 22.00 αντίστοιχα.

«Αυτοψία» στο στρατόπεδο Καποτά ,ελευθερία του Τύπου στην «Ανατροπή»

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η εκπομπή «Αυτοψία» (23.45 στον Alpha) βρέθηκαν 17 χρόνια μετά τον φονικό σεισμό της Αθήνας στον χώρο φιλοξενίας, δίπλα στο στρατόπεδο Καποτά και αποτύπωσαν εικόνες, οι οποίες παραπέμπουν στις φαβέλες της Βραζιλίας. Το θέμα της ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα επέλεξε για την δική του εκπομπή ο Γιάννης Πρετεντέρης( Mega). Τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιόφωνο, διαδίκτυο: Απειλούν ή απειλούνται; Η απάντηση στις 00.05 στην «Ανατροπή».

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x