Media

Τα δημοφιλέστερα τραγούδια της Eurovision

Βίντεο με τα βίντεο που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση από τον κόσμο στο YouTube δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision. Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα.

Ένας μήνας απομένει πριν τη φετινή 60η Eurovision που θα λάβει χώρα στη Βιέννη και συγκεκριμένα στο «Wiener Stadthalle», μετά τη νίκη της Κοντσίτα Βουρστ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2014 στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Ο πρώτος ημιτελικός στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου 2015, ο δεύτερος ημιτελικός στις 21 Μαΐου ενώ ο τελικός θα γίνει στις 23 Μαΐου.

Ήδη στο YouΤube έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποια τραγούδια, τα οποία «σαρώνουν» σε views από τους φανς του μουσικού διαγωνισμού τραγουδιού.

Έτσι λοιπόν και χωρίς αυτό να προϊδεάζει για το αποτέλεσμα, η επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα 10 διαγωνιζόμενα κομμάτια με τις περισσότερες προβολές.

Το υποψήφιο τραγούδι της Ελλάδας «One Last Breath» που θα μας εκπροσωπήσει η περσινή νικήτρια του ‘Voice’ Μαρία Κυριάκου είναι άραγε ανάμεσα σε αυτά;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x