Media

Τα φιλικά του Παναθηναϊκού, η έκθεση βιβλίου και το Sleepy Hollow

Δείτε όλα τα μιντιακά νέα της ημέρας.

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κίνα και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν την εικόνα από την ασιατική χώρα! Οι φίλοι του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με κινεζικές ομάδες, στο πλαίσιο της σειράς των αγώνων Euroleague World Tour 2015 που διοργανώνει ανά τον κόσμο η Euroleague Basketball.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 14:35 την Zhejiang Lions. O αγώνας θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 15:00 η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα αναμετρηθεί με την Guangdong Tigers. Το παιχνίδι θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Στην τελική ευθεία για κοινό brand OTE και COSMOTE
Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, προχωράει, μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Όμιλος ΟΤΕ. Ενώνοντας τις δυνάμεις του OTE και της COSMOTE, η μάρκα COSMOTE, με ανανεωμένο, μοντέρνο λογότυπο που αναδεικνύει την παρουσία του ΟΤΕ, θα «ντύσει» σύντομα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet. Η προετοιμασία για το επερχόμενο rebranding, από την απλοποίηση των διαδικασιών που αφορούν στον πελάτη έως τη διαμόρφωση των εμπορικών προτάσεων, είναι ήδη σε εξέλιξη. Το λανσάρισμα του κοινού εμπορικού σήματος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

“BLIND TASTE”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» που θα προβληθεί προσεχώς από το Star. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναθέτει στους 4 παίκτες την εκτέλεση μιας συνταγής και ο… πόλεμος της κατσαρόλας ξεκινάει! Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ! Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE. Δηλώσεις συμμετοχής στο www.blindtastestar.gr

«Στα καλά καθούμενα»: Πρεμιέρα αύριο στο Epsilon
Mε νέα σύνθεση στην ομάδα η εκπομπή "Στα καλά καθούμενα", κάνει πρεμιέρα αύριο το πρωί στις 10.00 στο Epsilon. Με μια φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram η Κατερίνα Καραβάτου, αποκάλυψε και τους νέους συνεργάτες μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μακαλιά. Έτσι μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μαζί τους φέτος θα δούμε την Όλγα Λαφαζάνη, αλλά και τους νέους συνεργάτες τον Νίκο Ζαχαριάδη και τον Παναγιώτη Τάτση. «Φέτος πρόκειται να κάνουμε μια πολύ σοβαρή εκπομπή. Είναι φανερό... Τα λέμε το Σάββατο, επιτέλους, από κοντά!», έγραψε η Κατερίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κανάλια Novasports
H Ευρώπη παίζει μπάλα και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα απολαύσουν σπουδαίες μονομαχίες. Η αρχή γίνεται σήμερα την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου με δύο αγώνες. Στις 21:30 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD η αναμέτρηση Ρενς – Λιλ, που σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στην Καμπανία η Λιλ θα προσπαθήσει να πάρει νίκη στο «Auguste Delaune», κάτι δεν έχει καταφέρει από τη σεζόν 1966-67. Στις 22:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Μορεϊρένσε – Πόρτο σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Η Πόρτο του Χουλέν Λοπετέγκι είναι πρωτοπόρος παρέα με την Σπόρτινγκ και προέρχεται από τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Μπενφίκα. Η Μορεϊρένσε, μετά από πέντε αγώνες, δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα ούτε έχει σκοράρει φέτος στο γήπεδό της.

«Sleepy Hollow» στον OTE TV
Στο κανάλι FOX, επιστρέφει απόψε στις 21.50 το ‘Sleepy Hollow’ με τον 2ο κύκλο αλλά και η νέα μίνι-σειρά του Discovery Channel ‘Idris Elba: No Limits’ ακολουθεί τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό Ίντρις Έλμπα καθώς δοκιμάζει τις αντοχές και τα όριά του οδηγώντας αγωνιστικές μηχανές και αυτοκίνητα σε αγώνες ταχύτητας και διοργανώσεις για τα μηχανοκίνητα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.00.

Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο
Με το σύνθημα «Η ανάγνωση ως πολιτική πράξη» αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει ως τις 11 Οκτωβρίου στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, το 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία της UNICEF και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Επιστρέφει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Studio C του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής, δίνει την πρώτη της συναυλία μετά το επίσημο άνοιγμα της ΕΡΤ. Η ορχήστρα θα ερμηνεύσει έργα των Παύλου Παπαδόπουλου, Στάνλεϊ Μάγιερς, Ένιο Μορικόνε, Γιώργου Ζηκογιάννη και Άστορ Πιατσόλα. Σολίστ στην κιθάρα ο Δημήτρης Παπαγγελίδης, στο μπάσο ο Γιώργος Ζηκογιάννης και στο ακορντεόν ο Χρήστος Ζερμπίνος. Διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός. Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2 και από το Kosmos 93.6.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνα Πανούτσου, Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x