Media

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Όλες οι μιντιακές ειδήσεις της ημέρας.

Tην πρώτη τους φετινή νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αναζητούν σήμερα ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης . Στις 20:00(OTE SPORT 3HD), ο Αστέρας φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και θέλει να δείξει ότι συνήλθε μετά τη βαριά ήττα του από τη Σάλκε. Στην περιγραφή του αγώνα ο Θοδωρής Τσούτσος. Στις 22:05 (OTE SPORT 2HD), η δράση μεταφέρεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ρώσικη Κράσνονταρ και θέλει νίκη για να μπει σε τροχιά πρόκρισης στη φάση των «32». Περιγράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Βέβαια μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπάσκετ , με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται απόψε στις 22.00 την πρωταθλήτρια Τουρκίας Καρσίγιακα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ακούστε τον αγώνα σε περιγραφή του Βαγγέλη Νερατζιά. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2. Δείτε εδώ http://www.sport-fm.gr/tv/ ολόκληρο το πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Νέο πρόγραμμα από τη Νova
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Gazarte, η Nova, παρουσίασε χθες το πρόγραμμά της για την περίοδο 2015-2016. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μπορούν να απολαμβάνουν την πιο συναρπαστική Super League των τελευταίων ετών, την Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, την Euroleague Basketball, την Volley League, την Α1 Πόλο Ανδρών και Γυναικών, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις όπως τα Πρωταθλήματα Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ολλανδίας, Ρωσίας και το κορυφαίο τουρνουά τένις του Wimbledon.

Ο νέος αποκωδικοποιητής Novabox που παρουσιάστηκε περιλαμβάνει νέες δυνατότητες, όπως pause, play και rewind, προκειμένου όλοι οι συνδρομητές να μπορούν να παγώνουν το ζωντανό πρόγραμμα και να γυρνάνε έως και 2 ώρες πίσω για να ξαναδούν το γκολ της ομάδας τους ή μία σκηνή της αγαπημένης τους ταινίας, ενώ σύντομα θα έχουν όλο το on demand περιεχόμενο διαθέσιμο στη μεγάλη οθόνη!

Πάμε σινεμά;

Νέες ταινίες για μικρούς και μεγάλους κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες :
«Πορφυρός λόφος»: Το θρίλερ του Μεξικανού, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο τοποθετείται στην Αγγλία του 19ου αιώνα και αναφέρεται σε μια νεαρή συγγραφέας που παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο ο οποίος θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Μια σκοτεινή ιστορία φαντασμάτων μόλις αρχίζει…

«Παν»: Ενα τρισδιάστατο οπτικό υπερθέαμα που αναφέρεται στην ιστορία ενός ορφανού αγοριού το οποίο θα παρασυρθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης αλλά και του κινδύνου και τελικά θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του – για να γίνει ο ήρωας που θα μείνει για πάντα γνωστός ως Πίτερ Παν…

«Ξενοδοχείο για τέρατα 2»: Σίκουελ. Η αγαπημένη δρακουλοπαρέα επιστρέφει. Οι θαμώνες του Ξενοδοχείου για Τέρατα μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ,Κωνσταντίνος Τζούμας χαρίζουν τις χαρακτηριστικές φωνές τους στο ξεκαρδιστικό δίδυμο προπάππου και παππού.

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»: Ριμέικ της γνωστής ταινίας. Αγαπημένοι ήρωες που έγιναν πρόσωπα της σημερινής πραγματικότητας σε μια δροσερή κωμωδία. Πρωταγωνιστούν:Γιάννη Τσιμιτσέλη , Κώστα Ευρυπιώτη, Χρύσα Ρώπα, Πηνελόπη Πλάκα κ.α.

«Ο Σεφ που έπαιζε με τη φωτιά»: Δραματική κομεντί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, Ούμα Θέρμαν, Έμα Τόμσον.

Επιστρέφει το «Ταμάμ»
Το 1ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Ταμάμ» κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22.15.

«Ο Όλυμπος έπεσε» σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
Δείτε απόψε σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star στις 22.00 την περιπέτεια «Ο Όλυμπος έπεσε» με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ, έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, όταν η λιμουζίνα, που τον μεταφέρει, πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία. Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν.

«Οι στρατάκηδες» live στο «Μπαμ και Κάτω»
Αύριο το μεσημέρι, από τις 15.00 και για δύο ώρες ο Σπορ FM 94.6 και οι Μπάμπης Χριστόγλου, Μιχάλης Λεάνης υποδέχονται τους «στρατάκηδες» και υπόσχονται ότι με λύρα, λαούτο και νταούλι θα μας μεταφέρουν-νοητά- στην Κρήτη! Αύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στον ΣΠΟΡFM 94.6.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x