Media

Τέσσερις ημέρες με ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κανάλια Novasports

Δυνατές ομάδες και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές υπόσχονται στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, θέαμα και πολλά γκολ!

Από σήμερα έως την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 12 συναρπαστικές αναμετρήσεις, από την 5η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος Ligue 1 , από την 5η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος Eredivisie, , από την 4η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος Primeira Liga και από την 8η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος Premier League. Όλες οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή γίνεται σήμερα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:30 με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στο Παρίσι οι πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν μόνο νίκες στις 4 πρώτες αγωνιστικές, φιλοξενούν τους Γιρονδίνους του Βίλι Σανιόλ. Οι Παριζιάνοι έχουν ως επιπλέον κίνητρο την ισοφάριση ενός σπουδαίου ρεκόρ: εφόσον επικρατήσουν θα φτάσουν τις 14 διαδοχικές νίκες στη Ligue 1. Το ρεκόρ ανήκει στη Μπορντό, καθώς το 2009 μέτρησε 14 σερί επιτυχίες, έχοντας στον πάγκο της τον Λοράν Μπλαν, νυν προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με έξι παιχνίδια. Στις 14:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλουν τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζενίτ σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Με το απόλυτο έως τώρα η ΤΣΣΚΑ μετρά 7 νίκες σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος σε αντίθεση με την αντίπαλο της Ζενίτ η οποία έχει 2 ήττες στους πρόσφατους τρεις εντός έδρας αγώνες.

Στις 18:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν την αναμέτρηση Λιόν - Λιλ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Την πρώτη εντός έδρας νίκη της αναζητά η Λιόν απέναντι στη Λιλ, η οποία στη μοναδική μέχρι τώρα εκτός έδρας αναμέτρηση πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Μονακό.

Στις 20:45 θα προβληθεί από το Novasports 4 το παιχνίδι Τβέντε - Άγιαξ, σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου. Τα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με την Τβέντε γηπεδούχο έχουν τελειώσει στο ισόπαλο 1-1. Ο Άγιαξ είναι ο πρωτοπόρος του Ολλανδικού πρωταθλήματος με 12 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές και η μοναδική ομάδα που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 360 αγωνιστικά λεπτά.

Αντίθετα η Τβέντε είναι μία από τις πέντε ομάδες που δεν έχει νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η "Ευρωπαία" Σεντ Ετιέν θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μετά τις 2 σερί νίκες. Η Μονπελιέ από την άλλη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ώστε ν' ανέβει βαθμολογικά απέναντι στον κακό της δαίμονα με μία νίκη απέναντι στους γηπεδούχους στα τελευταία 11 ματς του πρωταθλήματος (ανεξαρτήτου έδρας).

Στις 21:45 το Novasports 3 θα μεταδώσει το παιχνίδι Καμπούρ – Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, αήττητη στους πρώτους αγώνες, αλλά χωρίς να έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη μακριά από το γήπεδό της, αντιμετωπίζει την Καμπούρ, που δεν έχει αποσπάσει ούτε βαθμό στα περυσινά παιχνίδια από την αρμάδα του Κοκού.

Στις 22:45 το Novasports 4 θα καλύψει τον αγώνα Αροούκα – Πόρτο σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Ντέρμπι κορυφής καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές οι δύο ομάδες, βρίσκονται στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς. Σε τέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Πόρτο μετράει ισάριθμες νίκες με γκολ 13-2.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις 13:30 με την προβολή του αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – Ροστόφ από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Στην 4η θέση της βαθμολογίας του ρωσικού πρωταθλήματος η Σπαρτάκ με 13 βαθμούς και στην 5η θέση η Ροστόφ με 12 βαθμούς. Από το 2001 που ιδρύθηκε η ρωσική Premier League η Σπαρτάκ μετράει 11 νίκες, 2 ματς τελείωσαν ισόπαλα ενώ δεν έχει χάσει κανένα.

Στις 15:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 3 η αναμέτρηση Φέγενορντ – Βίλεμ σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η Φέγενορντ του Ντιρκ Κάουτ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα της από την Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στην ομάδα που δεν έχει ακόμη καμία νίκη στο πρωτάθλημα.
Στις 21:15 θα προβληθεί από το Novasports 3 το παιχνίδι Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

Η αναμέτρηση δύο αήττητων ομάδων του πορτογαλικού πρωταθλήματος, με τους δύο προπονητές Πέδρο Μαρτίνς και Ζορζ Ζεζούς να έχουν φορέσει την φανέλα της Σπόρτιγκ με μια δεκαετία διαφορά.
Στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 θα προβάλλουν τον αγώνα Μαρσέιγ – Μπαστιά σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Στην 28η αναμέτρηση των δύο ομάδων οι Μασσαλοί έχουν 22 νίκες.

Τέλος, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 22:00 θα μεταδοθεί από το Novasports 2 ο αγώνας Μποαβίστα – Πάσος Φερέιρα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Με μια νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η Μποαβίστα υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα για την 4η αγωνιστική με τους φιλοξενούμενους να είναι αήττητοι μέχρι τώρα.

Οι αγώνες, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζενίτ, Καμπούρ – Αϊντχόφεν, Σπαρτάκ Μόσχας – Ροστόφ, Φέγενορντ – Βίλεμ, Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μποαβίστα – Πάσος Φερέιρα, θα μεταδοθούν ζωντανά από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Για να απολαύσετε όλα τα γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia
Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie
Primeira Liga Πορτογαλίας στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga
Ligue 1 Γαλλίας www.novasports.gr/WebTV-Ligue1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x