Media

Τι τηλεθέαση έκανε η επιστροφή της Μενεγάκη στην εκπομπή της;

Τα πάνω-κάτω έφερε η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεθεάσεις με την επιστροφή της στον Alpha, ύστερα από την γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Μετά από περίπου σαράντα μέρες απουσίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού της, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε την περασμένη Δευτέρα στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και όπως αναμενόταν έφερε τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, αρχικά καλωσόρισε τους τηλεθεατές μόνη της στο πλατό, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της που κράτησαν επάξια τα ηνία της εκπομπής όσο αυτή έλειπε και στη συνέχεια τους υποδέχτηκε στο στούντιο όπου της είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι σε ροζ φόντο για το καλωσόρισμα.

Έτσι με τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν κόκκινο η εκπομπή «Ελένη» στον Alpha σημείωσε 21,9% στο σύνολο του κοινού και 29,7% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15- 44 ετών. Αν και σε αρκετά επί μέρους κοινά, νεανικών ηλικιών, η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 30%, η εκπομπή σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της στο γυναικείο κοινό, ηλικίας 25- 44 ετών, που το ποσοστό ανέβηκε στο 45,5%.

Από την άλλη πλευρά, η εκπομπή «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Star που όσο έλειψε η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε αρκετές φορές να πάρει την πρωτιά στον πίνακα της τηλεθέασης λόγω και της επικαιρότητας, αφού η θεματολογία της εκπομπής έχει στραφεί σε πιο κοινωνικά θέματα,

την Δευτέρα σημείωσε 10,8% στο γενικό κοινό και 9,4% στο νεανικό κοινό, με μεγαλύτερο ποσοστό αυτό του γυναικείου κοινού 45- 64 ετών που ανέβηκε στο 18,3%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x